Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam:) polecam calibre! ladnie wyglada z plyta na lusterku i pieskiem gibajacym sie na podszybiu!!!

``....jezeli chodzi o model i silnik BMW to chcialbym autko zeby wygladalo i jezdzilo, zeby mialo moc powiedzmy, dobry start spod swiatel i sie nie wleklo przy wyprzedzaniu. NIe mam zamiaru szpanowac autem gdzies pod dyskotekami, tlyko nabierac doswiadczenia jako kierowca i czasmi przycisnac jak beda dobre warunki...``

a jesli idzie o bejce to na Lublin oplecam cos a`la terenowego, na dziurach pod swiatlami bedzie sie dobrze spisywac.

pozdrawiam

:dance:

POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano
a jesli idzie o bejce to na Lublin oplecam cos a`la terenowego, na dziurach pod swiatlami bedzie sie dobrze spisywac.

hehe widze ze kolega bywa w Lublinie, fakt po tamtej zimie straszne dziury sie porobily, ale jestem dobrej mysli. :8)

Opublikowano

"hehe widze ze kolega bywa w Lublinie, fakt po tamtej zimie straszne dziury sie porobily, ale jestem dobrej mysli. :8)"

witam!!!!

Ucze sie tutaj od paru lat i boleje nad stanem Lubelskich drog, bo czasem az ma sie ochote dac w pedal i znalazloby sie miejsce, ale stan nawierzchni jest jaki jest. Nie wiem jak to jest ale moze ktos sie wystara o jakies dotacje z Unii i cos sie ruszy...??

a jesli chodzi o wybor, to nie ma co porownywac calibry do bmwy! wybor jest prosty. najlepiej zrobisz jak pozyczysz auto od kogos i sie przejedziesz poprostu. poczujesz to i zrozumiesz co znaczy radosc z jazdy itd. ja mam e30 318is 136KM jak na poczatek wystarczy. jesli chcesz kupic e36 to polecam z m50 2.0l 150KM bo is jest do tej budy troche za slaby, no chyba ze bez gazu, to jeszcze...

pozdrawiam

jak cos zakupisz to daj cynk

nie wiem czemu mi nie cytuje????

POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano

jest w Lublinie kilka ladnych drog gdzie mozna testowac osiagi auta np: na Pulawskiej obok Mcdonalda, 4 pasy w jedna i druga, az korci zeby dac buta, jezeli sie zdecyduje na is to bez gazu :hand: only pb

chyba wezme is'a a pozniej 325, ale co tam, mam jeszcze duuzo czasu. wszystko bedzie zalezne od finansow.

Opublikowano

jeśli chodzi o lubelskie drogi to powiem tylko tyle, że jeżeli chce się ktoś w przyzwoitych warunkach poruszać po mieście to musi się zaopatrzyć w auto typu jeep, or pickup, or coś ciężarowego......

są takie koleiny (np. światła przy zamku), że po kostki się nogi chowają.... a o pozimowych dziurach nie wspomne.. masakra....

jedyna równa droga na miare europejskiej cywilizacji to droga od mcdonalda przy sikorskiego do ronda z kompozytorów polski... a tak to jeszcze aleje kraśnickie, chociaż nie jest zbyt szeroko... no i tyle dróg w lublinie... reszta to drogi dla typu off-road... :wink: