Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zmieniam zderzak przedni w e46, kupiłem już kompletny zderzak, wloty na tarcze i nadkola krótkie, ślizgi.

Czy kierownica powietrza musi być też od m pakietu? czy podejdzie zwykła??

Opublikowano
m-pakiet to m-pakiet, a nie jakieś przeróbki.. nie ogarniam tego, serio. Nie zapomnij jeszcze nakleić znaczka M na klapie bagażnika. Dodam taką anegdotkę, pewnego razu na światłach, obok mnie stało e46 z naklejką M, a ja jeszcze miałem p206 xs, zrobił uśmieszek że chce do nastepnych swiatel sie scigac, wąchał tylko spaliny, a później nawet sie nie spojrzał...musiałem to napisać, bo nie rozumiem tego :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A czego tu nie rozumieć? Kierownica powietrza nie musi być od m-pakietu. I o to niechybnie autorowi chodziło.
Opublikowano
podejrzewam, że kolega po prostu zmienia nie m-pakietowy, na m-pakietowy, tyle że po VIN-ie wszystkiego mozna sie pozniej dowiedziec i bedzie mial problemy ze sprzedażą..
Opublikowano

Chyba, że robi to dla siebie, a nie dla przyszłego właściciela, ja też dokładam M-pakiet, plus do tego 4x elek. szyby zamiast dwóch, a po głowie chodzi mi swap na 330d (ale to daleka przyszłość, chyba, że mi wcześniej wał pęknie xD ) i nie obchodzi mnie co mam zapisane w nr VIN

@topic

Moim zdaniem powinna być ta sama, ale nie chcę wprowadzać w błąd

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
podejrzewam, że kolega po prostu zmienia nie m-pakietowy, na m-pakietowy, tyle że po VIN-ie wszystkiego mozna sie pozniej dowiedziec i bedzie mial problemy ze sprzedażą..

Bardzo dobrze podejrzewasz. Tym bardziej nawet, że autor sam dokładnie napisał, co robi.

W swoich obu e46 zmieniałem kierownice na MLF - jak i połowa forum - i nigdy mnie nie interesowało, czy komuś się uwidzi w bani, że auto po spotkaniu z lokomotywą. Chcę mieć multi, mam multi.

Druga sprawa, że mieszasz nieco pakiet stylistyczny z M-Power. Co mają zderzaki z pakietu stylistycznego (montowane fabrycznie do byle 316i, jeśli sobie niemiecki dziadek zażyczył) do naklejki rodem z M3, nie wiem.

To otwarte forum, wiec narzekać można, jeśli się czuje potrzebę. Ale oprócz tego mogłeś udzielić autorowi prostej odpowiedzi na pytanie, więcej byłoby pożytku. Ja bym się w każdym razie autora nie czepiał, nie widzę powodu.

Dave, odpowiedź już padła wyżej.

Opublikowano

330d sprowadziłem trochę uszkodzone, tylni zderzak mam minimalnie wgnieciony,wiec wykorzystam okazje i zmienie przód i tył .

Przy sprzedaży posiadam wycenę rzeczoznawcy z fotami, wiec chyba nie powinno być problemów :)