Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie odnośnie bmw oczywiscie 2.5i pisałem z sprzedającym i napisał mi że auto 2 lata stoi już w garazu i wczesniej było jezdzone przed kobiete czy jest sens kupowac bmw które stało 2 lata w garazu ?
Opublikowano
No wszystko zależy jak to wygląda i jaka kasa, bo na start do wymiany wszystkie płyny, oleje, hamulce do rozruszania, no i elementy gumowe zawieszenia też prawdopodobnie do wymiany.
Opublikowano

A wiec CENA TO 3750 zł , klima , obc 18 , jedynie co z blacharki trzeba to tylnie lewe nad kole bo dużo rdzy jest .

Stwierdzam że powinno kosztowac 3 tysiące ponieważ pisałem z nim i taki wniosek. Ma mi jeszcze podesłac zdjecia silnika wiec czekam na zdj

- Czy samochód był swapowany ?  Nie  - żadnych udziwnień w tym aucie nie było robionych.

- Oprócz poprawek lakierniczych trzeba coś jeszcze zrobic ? Spada przednia lewa szyba(plastiki w mechaniźmie do wymiany), z tyłu coś stuka i światło stop nie świeci z jednej strony. Z tego co mi wiadomo to tyle.

- Czy jeździ pan cały czas tym samochodem czy stoi w garażu długi czas?
Auto sprzedaje moja Koleżanka, stało przez ostatni czas w garażu (2lata). Wcześniej jeździło dość spokojnie

-Czy to jest vanos? - Chyba tak.
- Czy wymienione oleje filtry itd ostatnio? Ostatnie dwa lata auto stało - czyli nie

raczej nie jest to żarówka, auto jest Koleżanki. Ona nim nie jeździ auto jest garażowane i cena jest jak najbardziej atrakcyjna, jeśli stop ma być przeszkodą to mogę podpytać o naprawę, ale czy przy takiej kwocie auto ze 190 konnym silnikiem to dużo? To nie jest nowe auto i cena też bardzo okazyjna.

P.S. Co do poprzedniego pytania - to klima nie działa i naprawdę nie wiem czy to kwestia nabicia, czy coś więcej.

I co sadzicie?

Opublikowano
Znaczy myśle ze nad kole to z 300 zł będzie kosztowac mam wujka blacharza co ma tez lakiernictwo razem więc myśle ze bedzie dobrze z tym , brak klimy no może nie jest nabita ? Płyny filtry itd to kosz z 300-400 zł , tylko też problem co jeszcze może byc zrabane oprócz klimy i tego swiatła stopu .
Opublikowano
No, ale auto nie jest wart chyba takich pieniędzy jak nie wiadomo co z tym swiatłem stopu , klima , cos się tłucze z tyłu nie wiadomo co .