Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z tego względu że od czasu do czasu zapali mi się kłódka na desce rozdzielczej chciałbym kupić nowa przekladnie. Moje pytanie brzmi.Mogę mieć tylko hydrauliczna lub elektryczna ? Czyli czy wszytskie przekladnie od e90 i e91 hydrauliczne będą pasowały do mojego auta. Czy jest wiele typów itp. Na realoem wychodzi chyba że mam hydrauliczna . podaje ostatnie liczby vin

ky01031

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
przekladnie chcesz wymieniac ? ten blad nie ma nic wspolnego z przekladnia tylko z kolumna, na poczatek zrob reset ilosc blokad w inpie jak nie pomoze to wtedy wymieniaj tylko na nowa oczywiscie
Krzysztof
Opublikowano
przekladnie chcesz wymieniac ? ten blad nie ma nic wspolnego z przekladnia tylko z kolumna, na poczatek zrob reset ilosc blokad w inpie jak nie pomoze to wtedy wymieniaj tylko na nowa oczywiscie

tzn chodzi mi własnie o kolumne a nie o maglownice :)

Opublikowano

Cześć,

u nie pomogło wgranie nowego softu. W 2011 miałem to samo, wtedy auto serwisowałem w Auto Reduta BMW Porsche serwis na warszawskim powiśli, tam przerzucili mi soft i śmiga aż miło.

Pozdrawiam