Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym użytkownikiem i niedawno zakupilem bmw e36 z 91r. To jest wersja z takim przełacznikiem zasilania szyb. Przy zakupie wlaściciel powiedział mi ze czasem sie zacinaja i nie działają i rzeczywiście raz działały raz nie teraz wgl juz nie działają ani jedna ani druga strona wymienilem przycisk i tez 0 reakcji. szukam odpowiedzi bo bez szyb z przodu jest kiepsko zwłaszcza ze robi sie cieplo i grzeje po twarzy...

co to moze byc? na tan przycisk mam prad 1,5V u pasażera silnik działa na 100% ale prowadnica sie skrzywiła a u kierowcy działały normalnie i przestaly.

prosił bym o pomoc :)

Opublikowano

szyby orginalne. do przeciazenia nie doszło bo jak zobaczylem ze krzywo szyba chodzi to odpiołem prawą strone zeby nie meczyc sie z domykaniem potem. bezpieczniki wszystkie są ok chyba ze są gdzieś jeszcze ;> :?: fotke wstawie jak zejde na doł do auta za chwile http://img69.imageshack.us/img69/6500/zdjcie0361s.jpg

myślalem ze moze silnik padł u kierowcy bo wiem ze to częsta dolegliwosć ale teraz ta prawa też nie działa wiec coś jest nie tak

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
odświeżam i informuje ze dokonałem wymiany modułu komfortu , aktualnie czekam ejszcze na kuriera i mam pytanie czy nowy moduł trzeba jakos programowac czy tylko podpiać
Opublikowano
i jesteśmy w punkcie wyjscia, potrzebuje taki pstryczek zeby zobaczyc czy szyby działają , moj popsulem chcac rozebrac go. moduł wymieniony i 0 różnicy. prosze o pomoc bo w takie dni +30 stopni nie da sie wytrzymmać :(