Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Piszę z taką nietypową prośbą. Przebiłem w mojej E90 ostatnio oponę i naprawiłem ją od razu w FeuVert na Zakopiańskiej. Niestety, spartaczyli mi robotę i powietrze zeszło jeszcze tego samego dnia z powrotem... FeuVert deklaruje się, że może mi naprawić oponę znów na koszt firmy, ale samochód muszę dostarczyć im sam.

Jak na ironię, w domu u rodziców leżą dwa komplety kółek, a w Krakowie nic. Zapasu nie wożę, a zestaw naprawczy prawdopodobnie całkowicie zniszczy mi oponę. Muszę dojechać ok. 3km (od okolic stacji neste na Kobierzyńskiej do CH Zakopiańska).

Czy ktoś z was mieszkający w tej okolicy mógłby użyczyć mi na moment jednego dowolnego kółka pasującego do E90 330xd (co najmniej 17 cali, ET nieistotne, to w końcu tylko 3km) żebym mógł je zamontować i dotoczyć sie tam? Sprawa jest dość pilna, bo zostawiłem samochód na terenie stacji Neste na kobierzyńskiej (tam sie zorientowałem o braku powietrza) i musze go jak najszybciej usunąć.

Dzięki z góry za ewentualną pomoc (mój numer telefonu - w podpisie)

Opublikowano
Takie może głupie ale nie masz czasem runflatów? :roll: Ja ostatnio przebiłem opone i zrobiłem 10-12km zanim naprawiłem i jest git no ale mam rf. Może zdejmij koło i tylko koło im podrzuć komunikacją miejską? :roll:
Opublikowano
dzięki, już sobie poradziłem z pomocą kolegi :) nie mam runflatów. można zamknąć temat.