Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam Bmw e46 316i 2000r. i chciałem zainstalować xenona znaczy całe lampy oryginalne xenony nie jakieś hid z allegro i tu się nasuwa pytanie czy jest taka możliwość jak oryginalnie nie posiadam xenona ?
Opublikowano
Podejrzewam, że będzie z tym zabawy, bo musisz zamontować nowe lampy,przetwornicę i te co Ci wysłałem to są zamienniki, oczywiście jest napisane oryginał tak ale firmy, która je produkuje.
Opublikowano
Podejrzewam, że będzie z tym zabawy, bo musisz zamontować nowe lampy,przetwornicę i te co Ci wysłałem to są zamienniki, oczywiście jest napisane oryginał tak ale firmy, która je produkuje.

ok a mógłbyś podesłać linka do żarówek i tych przetwornic bo ja zielony w temacie no zamiennik chyba bd ok bo oryginał BMW drogi

Opublikowano (edytowane)
Czekaj chwilkę bo z tym będzie lipa zły link dałem, to jest zamiennik do bmw z xenonem, u Ciebie podejrzewam, że takie coś jakbyś chciał robić to koszt ogromny, przetwornicę używki to jest koszt od 150 nawet do 300 zł. Edytowane przez Anonymous
Opublikowano
Jesli chcesz to zrobic porzadnie to jeszcze bedziesz potrzebowal spryskiwaczy, modulu swiatel oraz ukladu auto poziomowania. Taka profesjonalna przerobka to kosztowna to impreza...
Opublikowano
Nie opłaca się czegoś takiego nawet zakładać, bo na to nie będą patrzyć jak będziesz sprzedawał, to jak z gazem na tym nie zarobisz. A ktoś kto Ci to będzie montował to skasuje też później elektryk. A zapomniałem tego poszukać :p
Opublikowano
Nie opłaca się czegoś takiego nawet zakładać, bo na to nie będą patrzyć jak będziesz sprzedawał, to jak z gazem na tym nie zarobisz. A ktoś kto Ci to będzie montował to skasuje też później elektryk. A zapomniałem tego poszukać :p

autko niedawno kupiłem a elektryka mam znajomego co mi zrobi po kosztach jakby komuś się chciało poszukać na allegro tego co potrzebuję to byłbym bardzo wdzięczny spryskiwaczy nie chcę. chyba że jest to konieczne

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Musisz kupic wszystko z tego obrazka https://www.bmwautoparts.net/pl/katalog/czesci/61_1087/fs10168/0/0/0/0/0/elem-poj-spryskiwacza-reflektorw-611087 Plus zbiorniczek na płyn dodatkowa pompke nowa listwe pod reflektorem swiatła xenonowe + rzeczy od samo poziomowania i pewnie jeszcze pare innych

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Szkoda, że nie szukałeś auta z ksenonem, a żeby nie miał czegoś innego :) Bo o wiele ładniej wygląda.
Opublikowano
Chyba już wszystko wiem, te lampy co Ci pokazałem to tylko dadzą taki wygląd i dodatkowo ring, a jeśli chcesz xenon to tylko wynalazek został,żeby jakoś to zrobić w miarę nie drogo. Tutaj masz jakiś lepszy zestaw http://allegro.pl/zestaw-max-xenon-hid-xenony-bmw-e46-adaptery-i3253037368.html, ale to od razu nie bierz mocnej barwy światła 4300 wystarczy, na pewno przegląd jak będziesz robił to będziesz musiał włożyć oryginalne bo to nie przejdzie, policja jak złapie i będzie wiedziała co to jest to też Cie pochwali i ktoś mi mówił, że ogólnie jakoś to jeździ, ale jak mgła to masakra. Jeździło mondeo u mnie i miała hidy i ringi ha ha :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kup ori xenon nie zaden zamiennik bo bedzie to tylko ładnie wygladać a świecić.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii