Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. MAm wrażenie że moje zawieszenie zwłaszcza przód gosniej pracuje na dziurach przy mniejszych predkosciach 5-10 Km/h. Teoretycznie zawieszenie jest wzorowe.Oraz prosiłbym o namiary na dobrego mechanika (Poznań i okolice) do Bmw ponieważ zamierzam wymieniac napinacz profilaktycznie.

POzwoliłem sobie założyc nowy temat przyznam ze jestem nowy na forum i do konca nie wiem czy naginam regulamin.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przejrzyj ten dział:

viewforum.php?f=10

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Na dzień dobry sprawdź tuleje stabilizatora, lubią być wybite, być może stąd te dźwięki. Koszt wymiany praktycznie żaden, stopień trudności też :)
Opublikowano
Na dzień dobry sprawdź tuleje stabilizatora, lubią być wybite, być może stąd te dźwięki. Koszt wymiany praktycznie żaden, stopień trudności też :)

Powiedz mi czy moge sprawdzic je bez kanału?

Opublikowano
hmm jeśli masz osłonę pod silnikiem to może być ciężko bo trzeba ją najpierw zdjąć... Musiałbyś wczołgać się jakoś pod auto i poszarpać stabilizatorem, na podnośniku trochę ryzykownie...