Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Powrócił temat lusterka obniżającego się po wrzuceniu wstecznego (po otwarciu auta z pilota lustro prawe wędruje ku górze:/)

Komputer wywala błąd sterownika w lusterku. Rozebrałem prawe lusterko z myślą, że wystarczy przeczyścić styki - zgodnie z pomysłem kolegi z forum.

Niestety okazuje się, że sterownik jest "zlany" w plastiku razem z silniczkami. Ponadto okazuje się, że zamiast kabli mam nieszczęsną taśmę:/

Muszę kupić inne sprawne lusterko, na alledrogo jest kilka sztuk ale ani ja ani sprzedający nie wiedzą czy lusterka mają funkcję pamięci:/

Czy ktoś się orientuje po czym poznać że lusterko ma funkcję pamięci? Ze stronki realoem wynika, że lustro z pamięcią jest na taśmie a bez pamięci na kablach. Ale mogę się mylić.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

zycze ci powodzenia w szukaniu uzywki....

szukalem do swojej ponad pol roku, i jak juz cos znalazlem to nie pasowalo a bylo ich raptem 2 szt. wiec jest ciezko....

wkoncu zamowilem nowke org. z bmwautoparts.net duzo taniej niz w polskim aso, wlozylem i wszystko dziala jak nalezy....

jesli masz wersje. po FL. to caly sterownik jest w lewym lustrze, 'takze zastanow sie czy napewno potrzebujesz prawej strony....

pzdr