Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam nastepujący problem fabryczne radio w moim BMW e38 nie dajne oznaków życia. Mam radio z Navi z monitorkiem 4:3. polecano mi już wymienic tuner i radio. Wymieniłem lecz radio jak nie grało tak dalej nie gra. Pomóżcie proszę bo już nie wiem co może byc przyczyną. Dzięki z góry za porady.

Opublikowano
Ja podepnę się pod temat mam zwykłe radio kasetowe ze zmieniarką ale nie chce działać jakby nie było połączenia zmieniarki z radiem miał ktoś taki problem nie chce grzebać bez potrzeby i czy można wymienić oryginalne radio na inne nowsze zachowując przy tym połączenie z kierownicą wielofunkcyjną i ze zmieniarką
Opublikowano
Ja podepnę się pod temat mam zwykłe radio kasetowe ze zmieniarką ale nie chce działać jakby nie było połączenia zmieniarki z radiem miał ktoś taki problem nie chce grzebać bez potrzeby i czy można wymienić oryginalne radio na inne nowsze zachowując przy tym połączenie z kierownicą wielofunkcyjną i ze zmieniarką

Jakie auto? który rok.

Opublikowano
Często uszkodzeniu ulegają same zmieniarki,stają się niewidoczne dla radia. Daj znać na pw postaram się pomóc.