Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego niestety dużo autek ma takie faktyczne przebiegi a na liczniku 1xx ............ ;) , wszystko zależy od faktycznego stanu itd. (broń boże nie bronię autka z tematu ..... bo tak jak pisałem lista "rzeczy" gumowo-metalowych na pewno czeka w kolejce).

Najważniejszy jest stan samochodu i jego oględziny.Wtedy możemy na "żywca" zobaczyć np.: ten magiczny przebieg, zniszczoną tapicerkę i dłuższą lub krótszą listę usterek.Jak nie masz daleko to możesz sobie spokojnie skoczyć, obczaić i już będzie wszystko jasne.

Autentyczny przebieg faktycznie duży, ale Bumka zachęcająco prezentuje się na fotkach ........... (tutaj praktycznie znamy ten autentyczny ........ a przecież jeżdżą jeszcze większe ......... ;) ).

Teraz troszkę "gdybania" jeśli silnik jest nadal ok to elementy gumowo-metalowe na pewno już stoją w kolejce do wymiany.

Wątpię aby sprzedający był skory do tak dużej negocjacji ceny bo jest tylko 20 tyś do wydania :P .

P.S. Faktycznie interesujący wzór felg :norty: .

W Płocku auta na fotkach wyglądają lepiej niż w broszurze reklamowej BMW.

Fotki jak do kalendarza :roll: :norty:

Opublikowano
Masz rację. Nieważny jest przebieg, ważne żeby ładnie wyglądał, ale to czy ma 300 czy 500tyś nie jest istotne. Rocznik też nie ma żadnego znaczenia :lol:
Opublikowano
Masz rację. Nieważny jest przebieg, ważne żeby ładnie wyglądał, ale to czy ma 300 czy 500tyś nie jest istotne. Rocznik też nie ma żadnego znaczenia :lol:

A czy ja gdzieś napisałem że przebieg nie jest ważny?Zawsze trzeba mieć na uwadze mniejszą czy większą poprawkę na xxx tys. km wg wskazań licznika.

Przebieg można zweryfikować, rocznik chyba też :roll: :cool2:.Zresztą po co kupować samochód, przecież to nie ma znaczenia :nienie:

Tak na marginesie: chodziło mi tylko o to, że obejrzenie na "żywca" weryfikuje dany pojazd, nic poza tym. :twisted: