Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też patrzę za GoPro Black Ed. jakbyście kupowali i udało się dobra cenę dostać to dajcie znać :)

W zeszłym roku bardzo żałowałem, że się nie wybrałem 120d z Wami :) Ostatnio na którymś filmiku to widać było, że dobrze sobie radzą te jedynki na Nur :mrgreen:

Na wyprzedzał i łup... a mógł chłop jeżdzić :D

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli wyjazd nie będzie w pierwszy weekend lipca to pisze się na 99%
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No dobra Panowie, mamy oficjalne czasy otwarcia toru na koncowke lipca no i tak:

jest ZAJE.... fajnie ;)

26.07.2013 (Fri)

17:15–19:30 Tu na upartego jak ktos przyjedzie o 16.00 to mozna jeszcze kolko na dzien dobry zrobic

27.07.2013 (Sat)

12:30–19:00

28.07.2013 (Sun)

10:15–19:00

Wiec majac nadzieje ze nic sie nie zmieni to...

26.07.2013 jedziemy na NURBURGRING!!!!

Damian: planuj teraz trase przez alpy ;)

Z dodatkowych dobrych informacji to: mamy nasze hotele:D

http://www.booking.com/hotel/de/dorint-am-nurburgring-hocheifel.pl.html?sid=be3124332da8fb6c6f24863815596c45;dcid=1;checkin=2013-07-26;checkout=2013-07-28;srfid=4df3cc8921efd62dadd2142fd6e28504ffea9500X1

Aczkolwiek cieszy sie sporym zainteresowaniem gdyz wchodac na strone bookinku pojawil mi sie popup: "ostatnio o 14:22 z belgii ktos rezerowowal tel hotel.."

Damian ;)?

lub ten:

http://www.booking.com/hotel/de/congress-motorsport-nurburgring.pl.html?sid=be3124332da8fb6c6f24863815596c45;dcid=1;checkin=2013-07-26;checkout=2013-07-28;srfid=4df3cc8921efd62dadd2142fd6e28504ffea9500X4

Hotele bede rezerwowal w maju, po powrocie z TPTD.

przy okazji: poki co brak dat i terminow rezerwacji ring taxi... ale bede patrzal codziennie ;)

Opublikowano

No to superowo :8)

Mi bardziej pasowałby teraz początek sierpnia ale luz dam radę :cool2:

Ale koniecznie pasowaloby żeby nie przegapić RING TAXI :8) :!:

No to co..., lista panowie:

1. wujekwadus

2. klagosz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Proponuje przeniesc temat do zlotow :)
Opublikowano

No to co..., lista panowie:

1. wujekwadus

2. klagosz

3. damp21plbe

4. houek (sam RING)

PS: Adrian na pewno nie dasz rady :( :?:

Opublikowano

houek, nie ma wstepnie, szukuj 300 euro na maj na hotel ;) - teraz jestes na liscie i nie ma odwrotu.

Adrian: wspolczuje, ja mialem podobnie rok temu z mieszkaniem i tez myslalem ze nie pojade na szczescie ufff! udalo mi sie, wiec wez sie do roboty zarabiaj hajs i moze uda sie pojechac ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na Ring chcę bardzo pojechać, co do reszty to się zobaczy jak czasowo i finansowo.
Opublikowano
na bank odpadam, muszę sprzedać szóstkę,a strasznie ciężko idzie, więc jak uda mi się ją sprzedać za 65tys to będzie kozacko, na samym aucie jestem 50 tys w plecy przez 7 miesięcy. Do tego pali mi się z urządzaniem mieszkania :( cholernie żałuję, że od razu nie kupiłem E91, wtedy mógłbym na lajcie skończyć zrobić mieszkanie i jeszcze na ringa śmigać. Odpadam na 99%, chyba że dowiem się, że ktoś z dalszej rodziny umarł i zostawił mi coś fajnego w spadku :D
Opublikowano

Co do wyjazdu w alpy to zobaczymy jak i u mnie bedzie z funduszami. Ale wstepne wyliczenia pokazuja ze powinno byc ok ;)

Adrian: szkoda... wielka szkoda, myslalem ze pojedziemy co najmniej takim samym skladem jak rok temu...

A jak Rufio? Minu$?

Opublikowano

a tak w ogole to wam opisz co i jak o powiedzcie mi co wy o tym myslicie ;)

wiec moj chłopak kocha bmki, juz chyba 8 lat lata tylko ta marka. Na koniec lipca ma urodziny, wiec pomyslalam o was. Ucieszyli byscie sie z takiego prezentu? ;d

Teraz tylko pozostalo ogarniac $$ ;]