Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z tego co wiem i może się mylę, ale w każdej BMW co posiadałem miałem ksenony i od razu do tego spryskiwacze na lampy, a tutaj jak widzimy tego nie ma. Można przyjąć, że auto było bite, a zamienniki kupujesz za grosze. Sam w E39 miałem przód walnięty ( prawy bok ) murek wyskoczył bratu he he :) i wcześniej nie miałem halogenów i bardziej się opłacało zderzak z halogenami, a filozofii w podpięciu nie ma jeżeli ktoś wie co robi :) i przy okazji uderzenia połamała się nie wiem jak to fachowo brzmi rurka do nabijania klimy i cudem udało się ją pospawać, ale jak od nowości jest długa to tutaj zostało jakieś 2 cm i przy kupnie nikt nie zwracał uwagi. I jeszcze kolego ode mnie rada poszukaj sobie coś bliżej skoro nie jesteś pewien. Albo uzgodnij ze sprzedającym, że jeżeli auto będzie odbiegało od tego co jest zwraca koszty. Ja sprzedając każde auto zapewniam i wole czekać na osobę konkretną niż na wiejską potańcówę, który przyjeżdża oglądać auto i porównuje BMW do OPLA w konkretniej E39 do Omegi to takim strach dawać auto na jazdę próbną he he :)
Opublikowano
Ja bym sobie darował, na pierwszy rzut oka już po fotach widać inne odcienie na przednich błotnikach, nie schodzące się równo listwy drzwi i błotnika:

http://img19.imageshack.us/img19/8607/80947807.jpg

Ale spostrzegawczość :cool2:

Taniej i mniej kłopotów będzie z autkiem podjechać do elektryka i na to samo wyjdzie niż szukać kogoś z oprogramowaniem. Podejrzewam, że nie każdy sprzedawca pozwoli podłączyć prywatnej osobie auto pod kompa. Ale najpierw zastanów się porządnie i przemyśl jakiego auta szukasz bo widziałem najpierw e38, teraz e46 i jak po zdjęciach będziesz oceniał czy auto bite to lepiej kupić fiacika, sorry ale czytam ten temat już kilka razy i kilku moich znajomych, którzy posiadają również bmw i dla nich to czarna magia. Pozdrawiam i służę pomocą , ale na poważne tematy :)

Opublikowano
Jestem strasznie zły bo miałem upatrzoną coupe, wystawiona o 15 na drugi dzien sprzedana... No i teraz nic z coupe mi nie wpada w oko... Sam nie wiem co o niej mysleć bo jak pojadę prawie 400km to raczej juz ją wezmę. Tylko faktycznie jak ktoś stwierdził... Ona nie ma nic ciekawego w środku :cry: Zaproponuję mu 23,500 z opłatami i jadę oglądać, jeżeli się nie zgodzi odpuszczam sobie bo środek ma jak zwykłe autko. Myśląc nad bmw myślałem o skórze, Navi itp :mrgreen: W niej jest zewnetrzny wygląd który mnie urzekł. Oby nie był tykającą bombą, kierownica tak błyszczy bo plak + aparat z fleszem :wink: Dzwoniłem wczoraj o VIN i zdjęcia silnika ale koleś chyba ma mnie w nosie :norty: Nie wiem co o tym myśleć szukam e46 już ponad miesiąc :|

Normalne zachowanie handlarza, że ciężko wysłać fotek więcej itp. bo i tak wie, że sprzeda, a widocznie ma kasę to co mu się będzie spieszyło takie właśnie mają podejścia, nie byłem przekonany do komisów bo nigdy nie można było targować się jak u handlarza nie wiem czemu, ale max opuszczają tysiąc złoty, a u handlarza i do 3 zejdziesz :), ale mają całkiem inne podejście do kupującego i opinii nie mogą sobie psuć na dzień dobry wyleciał z czujnikiem lakieru i mówi tutaj mamy auto bite a tutaj auto, które Pan chce kupić szybkie szkolenie z czujnikiem :) To jest oczywiście moje zdanie :) Skóra w aucie też mi się zawsze marzyła bananowa, ale jak ma mi w lato [BAD] się kleić za przeproszeniem, a w zimę mrozić no są podgrzewane fotele, ale to też chwile trwa to wole welur, ale każdy ma swoje gusta. Szukałem jak Ty Kolego, żeby był ksenon,navi, itp. ale zawsze coś brakowało, a jak już znalazłem to cena kosmos :) więc można kupić uboższą wersję, a wszystko można sobie powoli zmieniać. Póki co też swoją doprowadzam do porządku, ale najpiękniejsze co w tym aucie jest to otworzyć szyby i wsłuchiwać się w dźwięk jaki silnik wydaje do tego mam automat to brzmi pięknie nie potrzeba radia w aucie ani jakiś sportowych tłumików :) I też chciałem wiele w niej porobić, ale nie trzeba te auto już ma to coś w sobie jedynie wymienione mam przednie szkło w lampach przyciemnione oczywiście zamontowany oryginalny ksenon i wstawione ringi , przyciemnione szybki i dach carbon 3d autko stoi na felgach 18/40/235 Felgi styl m 220 jeszcze przymierzam się do zrobienia maski w carbonie i wypiaskowania felg i położenia nowego lakieru i myślę, że więcej nie trzeba bo co za dużo to nie zdrowo :P I też mam gwarancje, że auto nie było bite a prawe nadkole przeżarte na wylot na lewym mam bąble do tego z tyłu na nadkolach zaczyna to samo się pojawiać i klapa od bagażnika też już łapię rdzą i na masce z lewej i prawej strony odchodzi farba, ale wiem jeżeli było by to zrobione na samym początku to by autko było perfect, ale człowiek jak już miał wcześniej bmw to wie na co uważać zapewne jakbym miał oddać auto do zrobienia tego to koło 2 tyś. złotych by poszło, ale za 500 złotych doprowadzenie wszystkiego to jak za darmo :) Nie powiem, że wszystko w aucie jest idealne, ale jak masz wydać 23,5 tys. złotych to powinieneś mieć bmw w stanie spokojnego jeżdżenia na długo :) nie zaliczając do tego zawieszenia na naszych drogach bo jak wiadomo wahacze strasznie siadają. Chyba starczy mojej opinii jak coś pisz priv pomogę :)

Opublikowano

peja31 - szukasz koniecznie auta w pełnym m pakiecie (rozumiem Cie bo wtedy e46 jakoś wygląda) i do tego z dobrym wyp. - będziesz szukał i szukał i pewnie nic nie znajdziesz a napewno nie za 25koła

Ja takiej szukałem rok, tylko nie za 25 kola a nawet pod 40. Ta o której rozmawiamy nie ma zwykłego srodka, fotele, ma alkantare zamiast skóry, do niej dopłata była większa niz do skóry, czego brakuje ? Navi i elektryki z tylu, chyba ze interesuja Cie zbędne bajery typu el. fotele, czy szyberdach....

Srebrne e46 w m pakiecie zawsze wyglądały ładnie, agresywnie i ta sztuka też tak wygląda :D

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
A tak zapytam jak się spisuje mpakiet na naszych drogach? Tak się zastanawiałem u mnie, ale teraz jak parkuje to często już zahaczam zderzakiem
Opublikowano

zawias m pakietowy jest twardszy i niższy, do tego zderzaki m pakietowe sięgają niżej jak zwykłe = przy parkowaniu trzeba ciągle uważać, jak nie jest się pewnym nie podjeżdżać blisko (lepiej nich tyl wystaje jak przód ma przytrzeć ;) )

zimą na swojej ulicy robie za płóg

na złej drodze aż serce boli jak zawieszenie "męczy się"

jest twardo, sztywnie,

daje mega frajde na równej i najlepiej krętej drodze, czy na lotnisku, kjs'ach itp

jak nie masz zawiasu M to będziesz miał trochę kozę ze zderzakiem M to nie wiem czy ma sens... chyba ze masz lekka glebe

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
To chyba nie ma co bo zawsze się człowiek zapomni :P chociaż wygląd by był piękny też posiadam srebną :) a żeby nie zakład nowego tematu znalazła się dosyć spora dziura w tłumiku i może być ciężko ze zrobieniem czy możecie mi zaproponować najlepiej podwójną końcówką ponieważ mam taki oryginalny i żeby nie chodził jak czołg tylko, a dawał ładny pomruk z góry dziękuje :)