Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam bardzo dziwny problem z nawigacją w BMW e92 coupe. rocznik 2009 sporwadzony z Włoch. Z autem wszystko ok, ale ostatnio pojawił się problem. Komupter pokładowy wyświetla napis BMW włącza radio i po chwili , przy podzielonym ekranie jest napis "starting navigation system" po chwili wszystko się resetuje i tak w koło. Najdziwniejsze jest to że dzieje się tak tylko pod miejscem zamieszkania i w obrębie 10 km od niego. Potem jak się wyjedzie to nawigacja się włącza i działa normalnie. Jak się wraca do domu , to też działa, przestaje przy ponownym właczeniu. Jak się uruchamia auto nie w miejscu zamieszkania to działa normalnie. Tj w Warszawie nie działa na wilanowie, ale w piasecznie już tak. Czy ktoś miał podbny problem, w samochodzie jest wbudowany dysk twardy i na nim wg mnie jest nagrana nawigacja, choć w serwisie przekonywali mnie że to nie możliwe bo musi być na płycie (chyba że jest inne miejsce na płytę z nawigacją niż w radiu)

Jak by ktoś coś mógł poradzić to pomóżcie, bo jak dzownie po serwisach, to są opinię od tego że wiatraczek nie działa, poprzez to że nawigacja na 100% jest na płycie, lub żeby zmienić dysk.Czy miał ktoś podobny problem??

Z

• Członkowie klubu
Opublikowano

Mogę Ci pomóc. Zapraszam na priv...

Pozdrawiam :cool2: