Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wiele pisano już o problemie z odpalaniem auta. Mój mam wrażenie, że jest nieco bardziej osobliwy ( nie znalazłem nic podobnego na forum ) ponieważ bywają dni, że auto odpala mi za każdym razem, zapalają się kontrolki przekręcam rozrusznik zapala motor na dotyk. Aczkolwiek bywają takie dni kiedy kilkukrotnie rozrusznik nawet nie zakręci, kontrolki zapalają się aczkolwiek pod maską cisza. Doszedłem do tego, że gdy nie odpala wyciągam kluczy, zamykam pilotem auto, otwieram, wsadzam kluczyk i zapala normalnie. Stało się już to standardową procedurą gdy nie chce się uruchomić. O co może chodzić ?

Opublikowano
problem może leżeć gdzieś w immo. przydałoby się podłączyć autko pod kompa i zobaczyć jakie są błędy. można spróbować zsynchronizować ews. można próbować zakodować kluczyk/kluczyki na nowo. może akurat pomoże coś