Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pomysł przemalować e39 zderzaki progi i blenda na biało a reszta wszystko czarne lub na odwrot ;) Jak myslicie? spoko by to wygladalo? Uwielbiam te 2 kolory i gdyby jeszcze moja fura w nich sie bujała to juz wgl miód :P Jak ktos dobry w photoshopie moglby jakos to pokazac jakby to wygladalo? szukalem czegos takiego w necie i nie znalazlem nigdzie... pozdro
Opublikowano

jak dla mnie możesz nawet oddać stolec i ulepić z niego jeżyka na masce :cool2: w konću to twoje auto to nie wiem po co pytasz

jak dla mnie nieodpowiednie auto kupiłeś- nie myślałeś może nad jakaś już zwieśniaczoną calibra lub golfem 3?

niech ktoś z adminów zamknie temacik bo jeszcze młodsi poczytają.....

Opublikowano
ej ja nie chce dawac spojlerow i innych syfow tylko zmienic kolor i dac blende bo mi sie podoba - tyle.. co za typ.. i z silnikiem cos dlubnac ;d
Opublikowano
podpowiem idź za głosem serca i nie zwracaj uwagi na głupoty jakie inni piszą to świadczy o tym że nie mają własnej wyobraźni i są strasznie płytcy pozdrawiam i powodzenia w reaktywacji starej a zarazem nowej E39
Opublikowano

http://img850.imageshack.us/img850/175/trochevolvo.jpg

trochę jak volvo, ale cóż :( Photoshop cos mi nie chce dzialac, wiec w paincie zrobilem ;p