Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jakiś czas temu zapalał mi się check wymieniłem sonde i było przez miesiąc ok,dzisiaj zapalił mi się check kontrola trakcji i wykrzyknik wszystko na żółto,silnik nierówno pracował ,więc zgasiłem i ponownie odpaliłem został tylko check inne pomarańczowe zgasły. na komputer będę mógł pojechać około środy a tu taki kibel na wekend...,może ktoś tak miał co moga sygnalizować 3 kontrolki palące się na raz,Po ponownym odpaleniu wszystko ok pomijając palący się check,po około pół godziny jazdy ponownie zapala się kontrola trakcji oraz wykrzyknik,i znowu szarpie
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pod kompem wyszło ,czujnik sprzęgła, czujnik jakis przy chłodnicy,chyba chodzi o ten od poziomu płynu bo temperature wskazuje mi dobrą,noi sondy ale te za katem bo nie podłączone bo mam wydech z kwaśniaka,poprzedni właściciel uznał że wystarczą 2 sondy a nie 4 ry, jak to w sumie jest? elektryk powiedział mi że te dwie których u mnie brakuje nie są niezbędne,gdybym kupił i zamontował emulatory wraz z sondami coś poprawi osiągi? bo mocy to mu nie brakuje,a ta choinka która się u mnie zapalała to była wina zagiętego przewodu od powietrza,grubości kciuka chyba jest on od krokowca, poza tym wymieniłem gume przepływomierza bo była zmęczona i owinięta izolacją.

to moje pierwsze bmw proszę o wyrozumiałość :)