Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Panowie nieuchronnie zmierzam do zgazowania mojej buni. Miało być stag 300, hana , kme gold za ok 3100 pln. No i kiedy myślałem , że już wszystko wiem pojawił się gazownik , który zaproponował mi kompletną instalację brc za 3600 pln ,twierdząc że będzie dużo lepsza do tego samochodu.Kompletnie się na tym nie znam i nie mam pojęcia czy warto dopłacać do brc ?

Opublikowano

Wcale nie będzie lepsza, nawet gdyby była poprawnie zamontowana. A dodam że rzadko widzi się poprawnie zamontowane BRC. Lepiej załóż sobie hanki pojedyncze przy samym kolektorze niż listwę 6xBRC na bóg wie jak długich wężach.

Jeśli chodzi o podzespoły - jedynie wtryskiwacze BRC są coś warte, ale i tak szału nie robią, porównywalne do HANA a dużo droższe.

Opublikowano
zauważyłem ,że każdy gazownik co innego proponuje a jak upieram się przy swoim to krzywią się jakby mieli zatwardzenie. Wniosek nasuwa się sam- odwieczne prawo handlu- zachwalamy i wciskamy klientowi to na czym mamy najwyższą prowizję lub bonusy od hurtowni.