Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

jestem nowy na tym forum i jeżeli robię coś źle to z góry przepraszam.

Pytanie wydaje się dość proste ale jednak chciałbym poznać waszą opinię. Posiadam felgi od BMW 3 z pakietu M felgi o nazwie MV2 18" http://londynek.net/automotive/BMW+18%27+mv2+aluminiowe+felgi+South+East+London+Morden+Sm4+4RY+Cars+motoryzacja+ogloszenia,/automotive/en/ad?ad_id=567182.

Aktualnie ich nie używam, pochodzą z mojej starej 318, moim obecnym autem jest BMW 728i z 1998r i tu rodzi się pytanie czy mogę złożyć te felgi do 728i czy muszę je sprzedać. A jeżeli mogę je adaptować do 728i to jaki rozmiar opon doradzacie ? Aktualnie jeżdżę na 16" z zimowymi oponami wiec coś muszę zmienić jeżeli te MV2 by pasowały to pozostaje tylko koszt nowych opon w przeciwnym wypadku będę szukał felg z oponami.

Wszystkim dziękuję za podpowiedzi.

Opublikowano

To zly pomysl z dwoch powodow:

- te felgi maja zbyt wysokie ET do E38, musialbys dolozyc do nich 30mm dystanse.

- te felgi maja na pewno zbyt mala nosnosc do E38, takze mozesz liczyc sie z tym, ze jazda na nich moze skonczyc sie predzej czy pozniej ich peknieciem (od przeladowania).