Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej hopy

jako ze duzo tu lodziakow pytanie, czy ktos w lodzi ogarnia naprawe padnietych pixeli w zegarach? pytalem w okolicznych nam serwisach beemwju to nikt nie chce, a wysylac i 2 tyg buc bez futy nie chce... moge nobu zawiezc gdzies motorem w polske i moec w 1 dzien ale wtedy koszta sa juz sporawe....

pozdro ;)

Opublikowano

Z tego co ja wiem, nie wiem czy E38 w OBC ma test przywracanie martwych pikseli ?

Bo w E32 OBC IV, można przywróćić, każdy martwy piksel.

Kiedyś na allegro, był facet, wysyłałeś po tygodniu, chyba przychodził do domu.(naprawiony oczywiśćie :D )

Opublikowano
W e38 i e39 są podobne liczniki i mają tą samą wadę. Czyli znikające pixele. Ludzie to naprawiają metodą nakłuwania. Niektórym działa długo niektórzy muszą poprawiać. Ale jeden magiczny guziczek nie przywróci pixeli
Opublikowano
na allegro wpisz albo na forum temat wałkowany tysiąc razy. Za stówkę koleś odnawia pixele i działają,.
Opublikowano
odnawia ale w polszy a potrzebuej auta tydzien czy 2 postoju nie wchodza w gre....dlatego szukam kogos w lodzkim kto to ogarnie na miejscu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
odgrzeje kotleta, udało wam się znaleźć kogoś kto to ogarnia w Łodzi? Potrzebuje zreanimować wyświetlacz w Audi żony.
Opublikowano
przy odrobinie lub trochę więcej zdolności manualnych można to zrobić samemu , trzeba docisnąć bardziej taśmę łączcą wyświetlacz z płytą do ścieżek poprzez podłożenie np. paska silikonowego , jednak rozmontowanie licznika to najgorsza operacja , albo ściągamy wskazówki co nie bardzo idzie , albo wiercimy dziurki serwisowe celem dojścia do śrubek /ja tak zrobiłem zajeło mi to godzinkę i wszystko śmiga
Opublikowano
odgrzeje kotleta, udało wam się znaleźć kogoś kto to ogarnia w Łodzi? Potrzebuje zreanimować wyświetlacz w Audi żony.

Mi Radek z Kliniki BMW w Opocznie wymieniał wyświetlacz na nowy. Co ważne - wymiana na nowy a nie naprawa przez nakłuwanie. Rok gwarancji na to daje. U mnie działa jak nowy po tej operacji :D

Miałem wcześniej taką pixeloze, że nic rozszyfrować nie szło