Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam mały problem z klaksonem w E34. Mimo sprawnego bezpiecznika, obydwa nie działają. Będę wdzięczny za wskazówki co mógłbym jeszcze sprawdzić w warunkach garażowych zanim udam się do elektryka. Pozdrawiam.
Opublikowano
Sprawdź połączenia przy klaksonie, mogą zaśniedzieć.
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
mialem podobny przypadk u mnie w e32, dlugo szukalem przyczyny... i okazalo sie ze to poprostu obrobil sie kabelek od klaksonu zaraz przy samej kostce. Bylo o to o tyle trudne do odnalezienia gdyz kabel przerwal sie w srodku a koszulka wyjladala jak OK. radzil bym najpierw sprawdzic czy prad dochodzi do samego klaksonu.

Szukasz czesci do swojego BMW??

Pisz na gg 1211423!!!

Opublikowano
Zrobię to niechybnie, ale żeby się tam dostać, muszę zdemontować grill, a wolałbym tego uniknąć. Ponieważ nie działają obydwa jednocześnie, stwierdziłem że raczej mało prawdobodobne jest, iż zaśniedziały obydwa. Zanim zabiorę się do demontowania grilla, wolałbym wyeliminować inne przyczyny. Dziękuję za pomoc.
Opublikowano (edytowane)
U mnie było tak, że trąbiłem dość długo :D i poprostu klakson przestał działać. Wszystko podłączone, bezpiecznik cały. Odpiołem klakson, podłączyłem spowrotem i wróciło do normy Edytowane przez Fazer
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!