Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy,

z kodu nadwozia wychodzi że mam zawieszenie m- pakiet, auto osobiście sprowadziłem od drugiego właściciela z DE, po czym poznać czy mam takowe czy zostało podmienione?[/color] link do zdjęcia:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=582388141781292&set=a.582387908447982.1073741834.100000303339073&type=3&theater

może ktoś kto przerabiał temat oceni na podstawie fotki? założone mam koła 18 cali 225/40

miałem pomysł aby ją troszkę obniżyć (m-technik -2 cm) ale może sie okazać że tak już mam...

wdzięczny będę za pomoc

pozdrawiam

Opublikowano
przód wygląda na minimalnie obniżony, tył jak zwykła seria lub minimalna gleba. Najprościej będzie pomierzyć odległości od środka koła do rantu błotnika i porównać z danymi producenta.
Opublikowano
a mi się wydaje ze masz normalne ori zawieszenie ja mam m-technic to siedzi niżej niż twój odczytaj numer vin i będziesz wiedział
Opublikowano
a mi się wydaje ze masz normalne ori zawieszenie ja mam m-technic to siedzi niżej niż twój odczytaj numer vin i będziesz wiedział

właśnie z nr nadwozia mam: 704 M SPORT SUSPENSION ale wczesniejszy właścieciel jeszcze w Niemczech może podmienił

Opublikowano
próg z przodu mam 13 cm od ziemi na felgach 15" i wysokości opony 60 może twoja wyżej stoi bo ma większe felgi.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
próg z przodu mam 13 cm od ziemi na felgach 15" i wysokości opony 60 może twoja wyżej stoi bo ma większe felgi.

205/60R15 masz z przodu od progu do ziemi 13cm?

to by mi pomogło bo mam również inne koła w takim rozmiarze i mogę zmierzyć...