Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem czy temat był poruszany, ale planuje zrobić u siebie w e36 328 kolektor z M50, filtr stożek BMC CDA (ACCDASP-03) ten w carbonowej osłonce i zastanawiam się czy do kompletu wykonać to: http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-Euro-E36-328i-chip-tuned-243Hp-ECU-without-EWS-and-7000rpm-M52B28-MS41-ECU-/151033185995?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item232a4786cb . Interesuje mnie kwestia czy może ktoś już coś takiego robił u siebie? Nie znam ludzi ani firm gdzie można zrobić to na miejscu, nie wiem też czy ma to jakiś sens skoro przecież jest autoadaptacja.. Z góry dzięki za opinie ;)
Opublikowano
Tzn. tu nie chodzi o samą ilość koni, może raczej o zasadność takiego remapu. Czy jest sens przy zmianie na pożądny stożek + kolektor M50 w ogóle cokolwiek grzebać? Czy to w firmie na strojeniu gdzieś czy przy gotowym czipie, biorąc pod uwagę właśnie autoadaptacje w tym kompie do niewielkich mocy. To bardziej by mnie interesowało. Bo jeśli to jest wartość +10KM na takim strojeniu to juz jest sens.
Opublikowano
Kontaktuj się z Bagorem, ja od niego mam wgrane mapy i naprawde jest różnica na + , niż na serii
X2 M35i