Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zawsze do nich jeżdze, w planach mam wrzucenie do e24 silnika V8, pewnie pofatyguje się do nich, jak będą istnieć.

Kiedyś mieli serwis na Rzgowskiej o ile dobrze pamiętam, to był tam taki gość , który często swapy robił.

Opublikowano

Istniec beda, bo ruch maja taki że ostatnio cieżko o termin jak ktos nie chce zostawiac auta na tydzien :P

Teraz taka ciezka mechanika zajmuje sie tak niski typek Michał. Swoja droga zajebisty gosc :cool2: No i zna sie na robocie.

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
Istniec beda, bo ruch maja taki że ostatnio cieżko o termin jak ktos nie chce zostawiac auta na tydzien :P

Teraz taka ciezka mechanika zajmuje sie tak niski typek Michał. Swoja droga [bAD] gosc :cool2: No i zna sie na robocie.

No ten niski, chyba taki rudo włosy, montował mi fotele z pamięcią elektryką pod elektryczną kolumne kierwonicy oraz pamięcią lusterek, diagnozował mi sondy lambdy, dobrze robią, aż milo, że na placu tyle Beem :D

Odemnie to dość spory kawał, ale warto, podobała mi się szefa e38 ta niebieska z dokładką pod zderzak ALPINA, ale śliczna była nie ma co.

Jeszcze podobnie mają we Wrocławiu gdzieś też taki serwis BMW.

A na Krzemienieckiej 2, to są partaki, montowali mi zbiornik paliwa w E32 750i (100L :D ), zarysowali mi lakier na drzwiach , jak zakładali, naszczęście, szybko to zlikwidowałem.

Opublikowano
heh juz tej 750il nie ma :P Łukasz ja sprzedal za jakas chora sume :P ponad 30k jak dobrze pamietam. Ale tak tez na nia chorowalem :P

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
heh juz tej 750il nie ma :P Łukasz ja sprzedal za jakas chora sume :P ponad 30k jak dobrze pamietam. Ale tak tez na nia chorowalem :P

Mi się szczególnie podobają po lifcie E38, te z przed liftu też są ładne, jeżeli to wszystko fajnie się zgrywa z lakierem.

750tka go ziadła, już nie mówie o E32, choć musi pewnie sporo zarabiać, mają jeszcze auto gaz, którego nie znoszę :mrgreen:

Dobra, cena, przecież za dobre E38 trzeba sporo zapłacić, na allegro była z 2 miesiące temu, podobna, na felgach M- Pakiet, za 35 tyś bodajże.

Opublikowano

czy ja wiem czy go zjadla :P z tego co mowil to zrobil nia od zakupu szalone 14k km :P wiec bez przesady. Zreszta kupil sobie teraz e60 550i i jest bez lpg takze mysle ze koszty paliwa nie sa tu najwazniejsze.

A tamten Lang to byl taki polift jak i moje :P On sobie go sam na polift przerobil, a rocznik 95 auta.

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
z e30 350 by mttj był zadowolony bo on słynie z GAZU GAZU non stop

e30 nie nie, e46 m3 też nie - jeździć się tym nie da, auto ma być duże :)

Ja zawsze miałem małe silniki (zazwyczaj 3.0) w autach i przy masie 1.6..1.7 tony można

było trzymać do dechy bo szpera pomagała i FWD i kawałki trakcji i do tego byłem przyczajony

vmaxy zazwyczaj około 230...258 auta miały, i dało się tak godzinami jechać.

a przy v12 mi wywalało auto bokiem... mimo DSC :(

ale.. przyszło lato i... NIE WYWALA - można jeździć 0/1 !!!

Opublikowano
czy ja wiem czy go zjadla :P z tego co mowil to zrobil nia od zakupu szalone 14k km :P wiec bez przesady. Zreszta kupil sobie teraz e60 550i i jest bez lpg takze mysle ze koszty paliwa nie sa tu najwazniejsze.

A tamten Lang to byl taki polift jak i moje :P On sobie go sam na polift przerobil, a rocznik 95 auta.

To niezły typ, ja bym nie kupił e60, no ale każdy ma swój gust, jedynie co to E66 760 :P

Przed wczoraj był zlot na wydawniczej Hond, wpadła tam e36 i palili gume, hondziaki, byli w niezłym amoku :D

Bawary są najlepsze :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
mttj rożważa już e65 :D

rozważam coś z czego mi lusterek i czujników kraść nie będą co po chwila ;)

5 modeli:

-vw phaeton w12 6.0

-renault vel satis initiale 3.5

-bmw e65 760

-citroen c6 3.0 pb

-mercedes s600 w220 ABC

Opublikowano

tak na ulicy pod blokiem (na 80%), albo pod blokiem w garażu

zależy gdzie będą "klasyczne" francuzy, chyba że pożyczę jakieś miejsce pod :)

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę że francuz jest klasyczny :mrgreen:

BMW w garaż, francuz pod blokiem.

BMW kup najlepiej czarne z dobrą felgą z ciemnymi szybami z tyłu nalep L7, będziesz sial postrach w Krakowie, każdy nożownik będzie cię unikał :mrgreen:

Opublikowano
mttj rożważa już e65 :D

rozważam coś z czego mi lusterek i czujników kraść nie będą co po chwila ;)

golf

passat :D

Opublikowano

no mówie że passat, lanos czy e46 się nie nada - źle jeździ

a lanosem 1.6 jeździłem z 8..9 lat temu - tam się antenka wysuwała ;) złe auto

i silnik rozwaliłem w 30kkm (od 30kkm do 61kkm)