Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema chłopaki z Łodzi i okolicy pytanie takie

gdzie podjechać na kompleksowe sprawdzenie zawieszenia bo słyszałem że same szarpaki nie wystarczą....

miło by było niż coś innego niż cwaniaczki z teresy

Opublikowano

Łagiewnicka 6 niebieski płot. Od roku wszystko servisuje u nich i jestem zadowolony bardzo. Ewentualnie Wydawnicza 5 ale są bardziej obłożeni pracą ale też warto. No i oczywiście Św Teresy ale tam z terminami też ciężko robią już bardziej nowsze nowele niż nasze e38.

Łagiewnicka - Wojtek 693 573 161

Opublikowano

Bracia Wróblewscy.

Wólczańska 188 , 42 636 81 30

Robią bardzo dobrze, ale ceny, są dość spore.

Opublikowano
Chłopaki z wydawniczej nie zrobia ci diagnostyki zawiasu. Pojedz do Szera (serwis premio niedaleko pojezierskiej), albo na dowolna stacje obslugi. Jak masz niedaleko to polecam PZMot przy aleksandrowskiej i popros o Pana Żuchowskiego, ale musisz przyjechac do 16, najlepiej 15:30 najpozniej zeby byl.

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
no dowolna stacja, własnie słyszałem ze zawias w e38 sie inaczej bada niz innych furach, bylem na stacji kiedys, powiedzial co do wymiany, wywaliłem 600 wszystko wymeiniłem co było a nadal waliło :mad2:
Opublikowano
To ci mowie jedz do PZMotu i pytaj o tego Pana. Gosc jest wysoki, siwy i lekko lysiejacy. Mi zdiagnozowal wszystko co bylo i zawsze poprawnie dlatego mam do niego wielkie zaufanie :)

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen