Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy aby zamontować uchwyt na pojemniki do picia trzeba wymienić całą deskę rozdzielczą w BMW? Dziś oglądałem BMW E60 nowsze rocznikowo od mojej i miało fajnie zabudowany w panel przycisk na pojemniki. Takie 'stałe' zawieszane mi się nie podobają... (tak jak są oferowane na allegro)...

Opublikowano

Trzeba wymienić deskę aby mieć oryginalne uchwyty :(

Ja zamontowałem u siebie w e61 uchwyt oryg od BMW z4 to zdjęcie poglądowe , przy chwili zrobię fotki i wstawie .

http://e89.zpost.com/forums/attachment.php?s=5bdc6a11ef4f830829a3a4ccecc0052e&attachmentid=299118&stc=1&d=1251031215

uchwyt kosztował coś koło 300zł i było troche zabawy z zamontowaniem ale efekt końcowy jest zaje...sty każdy kto wsiada pyta skąd w e61 taki uchwyt , wszystko wygląda jak ori i jest w pełni funkcjonalne .

Opublikowano
wygląda tak samo różnica jest w sposobie mocowania . mój jest od bmw z4 i jest mocowany od boku a ten z allegro jest mocowany od góry . W konsoli z boku jest dosyć miejsca by go zamocować , a od góry nie da rady .