Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialbym sie dowiedziec co sądzicie na temat reflektorów typu Angel Eye?? Czy ktoś testował takie lampy? Jak świecą? Mam na oku taki typ:

http://www.allegro.pl/item89472785_lampy_angel_eyes_bmw_e36_okazja_ringi_swietlne.html

Zastanawiam się nad nimi bo wiem, że nie są to lampy renomowanej marki, dlatego chętnie wysłucham osób ktore takie lampy na allegro kupily.

pozdro :8) [/b]

Opublikowano

nie ma m takich ale piszesz żeby się też podzielić wrażeniami więć:

Trochę mi to zajeżdża badziewiem i zbytnio mi się to nie podoba (może do np.Hondy to jeszcze) ale Becia wygląda ładnie z normalną lampą ,ładną żarówką i białym kierunkiem,

Ale to tylko moje zdanie na ten temat a każdy ma inny gust.

Opublikowano

Tez cos mi sie tak wydaje bo 800 zl za pare to troszke malo, ale co do wygladu to powiem ze na zdjeciu prezentowaly sie zajebiscie ale to bylo tylko zdjecie??!!

Niestety musze cos zrobic z tymi reflektorami bo mialem stłuczke i prawa lampa z kierunkiem poszly sie ... a w sklepie serwisowym za nowke chca 1600zl sztuka , a tu mialbym pare i ringi:D

No i patrzac na to wszystko chcialbym odrazu wymienic komplet bo do tej pory swiecily jakby w nie swieczki ktos powtykal.

No i druga sprawa jak wloze nowke to raczej bedzie widac roznice?!

Opublikowano

Napewno znajdziesz uzywany na jakimś szrocie u mnie gość miał do sprzedania dwa oryginały ,szkło jak nowe za 400 2 szt i to z kierunkami białymi.

Bez kierunków za 300 zł :hand:

A badziew to znaczy że brzydko to wygląda a nie tanio kosztuje jak by kosztowało i 300 to bym takich nie założył .

Opublikowano
No kwestia gustu, te do których podałem linka tez mi niepodobaja ale z czarnym tłem sa naprade niezle, jakbym mogl znalesc zdjecie to bym wkleil ale juz ich nie ma na allegro