Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolejne pytanie: Czy całe wyposażenie samochodu jest ujęte w nr nadwozia. Kupione przeze mnie niedawno E36 jest zgodne z numerem VIN EV06951, jednak dodatkowo posiada ono Board Computer oraz oryginalny dopinany hak westfalia. O ile doposażenie auta w hak jestem sobie w stanie wyobrazić, otyle zamontowanie OBC (działa) wydaje mi się dość skomplikowanym i nie wartym zachodu zabiegiem. Auto sprowadzone z Niemiec, bez przeróbek, katalizatory eberspracher jeszcze są. Czy ktoś grzebał przy aucie, czy może innym zdarzyło się coś podobnego?
Opublikowano

ktoś sobie doposażył ,jeśli ma full obc spalanie itp a wcześniej był np. 11 przyciskowy obc to tylko dopięcie paru kabli

Ja miałem 7 przyciskowy a aktualnie mam 18 przyciskowy i wszystko działa podłączenie to raptem paręnaście kabli :P

Opublikowano
Wielkie dzięki za odpowiedź. Według briefu jedynie dwóch właścicieli, rocznik 56 i 49, więc nie wiem które z nich tak modziło przy aucie :)