Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zakładam nowy temat ponieważ nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie... Chciałbym się dowiedzieć czy grozi mi czymś jazda z delikatnie kapiącym olejem z turbiny? Olej leci w wydech ale wydostaje się na zewnątrz przez delikatne pęknięcie na rurze wylotowej, jest go bardzo mało. Turbina jest po regeneracji i ma nowe części ale mimo to leci ten olej ale jak już mówiłem jest go bardzo niewiele i myślałem aby zaspawać to pęknięcie i tak jeździć bo auto ma normalnie moc i nic się nie dzieje podczas jazdy.
Opublikowano
to jednym słowem mówiąc ci co ci to regenerowali spaprali robotę. Pewnie nie wymienili uszczelniaczy lub dali jakieś używki I pewnie wiedząc co robią gwarancji na to nie dali ? grozić to może tym iż turbo penie za długo nie pożyje
Bayerische Motoren Werke
Opublikowano
Właśnie, że dali gwarancję i raz reklamacje składałem i poprawiali mi robotę. Kapie nadal po dwóch razach. Chociaż dzisiaj zauważyłem, że odziwo przestało kapać i jest sucho pod autem.
Opublikowano
a na pewno to jest z tego co mówisz sprawdź dokładnie
Bayerische Motoren Werke
Opublikowano
Sprawdzane było dokładnie ale w najbliższym czasie jadę na podnośnik zobaczyć jeszcze raz co tam się dzieje... dziwi mnie to że już nic nie kapie, tak bez niczego przestało