Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marudziłem a właśnie dziś po południu sprzedałem to 330d. W dodatku cała transakcja wraz z oględzinami max. 1 godzinę :) W dodatku za bardzo dobrą kasę. Stał tydzień w ogłoszeniu. Inna sprawa że ludzie ok. 100km ode mnie, tak sobie wpisali na allegro okolice i jeszcze płakali że tak daleko do mnie. Kwestia szczęścia.

Zenku - ja również nie uznaję aut spoza Niemiec. Natomiast gdybym kupował z ogłoszen z mobile to jadłbym suchy chleb. To 330d sprzedałem bez opłat (spokonie, ja mogę) za prawie 19 tys i zarobiłem na czysto 1000 euro. W żadnym wypadku nie można nazwać tego auta szrotem. Po prostu kupuję tam gdzie rodzimi handlarze nic nie mogą kupić, zaś konkurencja z Niemiec za podobne auta aż tyle nie płaci.

Opublikowano

Nie, Niemcy. Z aukcji ubezpieczalni, dobrze kupiłem, cała naprawa kosztowała 500 zł - tyle co kompletna klapa i zderzak z anglika w kolorze saphireschwarz, podrapany zderzak już sprzedałem za 300 za za starą klapę dają mi jeszcze 120 zł. Ok, fuks, ale co jakiś czas się zdarza.

http://www.fotoszok.pl/out.php/t1559043_x3305.jpg

Z Włoch to dobre koszule. Z Belgii praliny. Z Holandii - ponoć jointy, ale nie probowałem. Z Francji mam meble.

Opublikowano
W tych krajach które wymieniłeś, coraz rzadziej można spotkać na ulicy białego człowieka. Tak samo jest z samochodami. :mrgreen:

A w Niemczech jest inaczej?...nie...