Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przeszukałem forum, ale albo nie wiem co wpisać, albo nikt nie miał takiego problemu.

Mianowicie, mam małą navi, ale wyświetlacz jest czarny.

Komputer pokładowy działa ponieważ kumpel wsiadł i myśląc, że kręci głośnością ustawił mi limit prędkości na 18mil (jednostki też zmienił...)

I teraz po przekroczeniu tej prędkości mam sygnał dźwiękowy i w miejscu zegara miga wartość 18 mph

Wie ktoś może czy da się to wyłączyć z poziomu samochodu, czy może za pomocą NCS Expert, czy INPY?

Jeżeli tak to byłbym wdzięczny za krótki poradnik co i jak.

Opublikowano

Z INPY nie wiem, ale raczej nic nie zmienisz, to jest tylko diagnostyka czyli odczyt. Natomiast pod NCS Expert myślę, że jak najbardziej, skoro można ustawić zamykanie drzwi przy przekroczeniu określonej prędkości, to pewnie i możesz zmienić lub deaktywować limit prędkości.

Swoją drogą, co nie działa wyświetlacz, żbo piszesz że jest czarny :?:

A wszystko to przez REKINA ;-)
Opublikowano

Wyświetlacz sprawny tylko nic nie wyświetla, próbuję już od paru ładnych dni się z tym uporać i nic.

Jak ktoś z Was ma małą navi i wcześniej miał taki problem to proszę o kontakt na PW.

P.S. Może ktoś z Was posiada małą navi i chciałby mi podać sekwencję przycisków żeby wyłączyć to narazie tak na "ślepo" bez wyświetlacza? :mrgreen: