Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 855
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Probowalismy wiele razy.... d d d d u pa z tego wyszla ale jak bedzie wiecej bmw niz u mnie pod domem to wbijam.

Też raz próbowałem, na grupie na FB prawie 100 ludzi się zdeklarowało, przyjechało może z 10 aut. Akcja na katowickiej patelni. Tydzień później czy wcześniej Audi Śląsk dosłownie zalało ten parking autami..

Opublikowano

Generalnie jakby ktoś nie wiedział, a go to interesowało to w sobotę 19.05 jest #2 Spot Nocna Jazda Katowice, co prawda wszystkie marki ale z ciekawości jak nic mi nie wypadnie to się przejadę.

Info można odnaleźć na FB, a jak ktoś nie ma to mogę tu coś napisać co i jak :cool2:

Opublikowano

Chcemy zaprosić Was na drugi SPOT w tym roku organizowany przez Nocna Jazda Katowice.

SPOT odbędzie się w sobotę 19 Maja 2018 o godzinie 21:00 na parkingu CH 3 Stawy ( Parking przy sklepie Go Sport )

W razie nie pogody, miejsce spotkania zostanie przeniesione na podziemny parking CH 3 Stawy, strefa czerwona.

Mamy w planach tym razem urządzić przejazd nocny po Katowicach lub bliskich jego okolicach. Taką informacje udostępnimy w późniejszym czasie, skąd, gdzie, o której i jak :)

Informujemy że będzie również możliwość zakupienia klubowych wlepek :)

SPOT jest organizowany dla Wszystkich miłośników motoryzacji każdej marki samochodu, ma charakter luźnego spotkania, prosimy by w jak największym stopniu zachować kulturę, nie śmiecić, nie jeździć po całym parkingu GAZ-HAMULEC, nie robić pseudo-driftów ani nie palić tak zwanej „gumy”. Jest to teren dostępny publicznie dla Wszystkich także w skrócie... Nie róbmy bydła :) Mamy nadzieję że będziecie się mogli dostosować do tych kilku małych uwag.

Zastrzegamy sobie również prawo do zmiany miejsca Spotu ale o tym również będziecie informowani na bieżąco i wcześniej jeśli miało by się coś zmienić !

Obserwujcie nasz Fanpage oraz Wydarzenie bo na pewno będą pojawiać się kolejne informacje związane ze Spotem.

Mamy nadzieje że znów spędzimy czas w tak licznym gronie jak na rozpoczęcie sezonu :)

Prosimy o Udostępnianie wydarzenia dalej ! :)

Do Zobaczenia !

PS. Postaram się jeszcze w dniu spotu rano, napisać jeśli zajdą jakieś zmiany, o których organizatorzy poinformują na FB :wink:

Żródło: https://www.facebook.com/events/1677094845713677/

Opublikowano
Witam.

Jestem tu nowa. Jestem ciekawa czy byłby ktoś chętny na jakieś spotkania na terenie Katowic?

Jakieś spotkanie na parkingu np na Muchowcu- Lotnisku A potem przejazd na jakąś kawkę?

Co wy na To? :wink:

Ja myślę, że na kawę z dziewczyną lubiącą BMW to pewnie było by więcej chętnych, szczególnie po wklejeniu zdjęć :D

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam.

Jestem tu nowa. Jestem ciekawa czy byłby ktoś chętny na jakieś spotkania na terenie Katowic?

Jakieś spotkanie na parkingu np na Muchowcu- Lotnisku A potem przejazd na jakąś kawkę?

Co wy na To? :wink:

Ja myślę, że na kawę z dziewczyną lubiącą BMW to pewnie było by więcej chętnych, szczególnie po wklejeniu zdjęć :D

Hehe

Poprosimy zdjecie :mrgreen:

Oczywiscie Bmw

Opublikowano

https://pl.imgbb.com/

Cześć.

W google wpisujesz img hosting i wyskakuje dużo stron gdzie mozna wysłać i udostępnić zdjęcia. Ładujesz i dostajesz link do wklejenia. Musisz wybrać taki forumowy w stylu [ img= coś takiego żeby bylo...

Ja z Gliwic ale może bym się kiedyś wybrał na 3stawy albo SCC...

Pozdrawiam :) Niech moc będzie z Wami ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wszyscy czekają, jak kiedyś rzuciłem temat i termin, przyjechał Cypisek :D
Opublikowano
Hahah juz niedługo bede mial fke skonczona :) to akurat sie pozbieraja 3 osoby hahahaaha
Opublikowano
ja też czekam na jakieś propozycję....może być nawet Galeria Jurajska :D

Do Częstochowy mogę i ja podjechać do galerii... :D

Tapniete LG F60
Opublikowano
Hahah juz niedługo bede mial fke skonczona :) to akurat sie pozbieraja 3 osoby hahahaaha

Niestety ja mam urlop, do 10 lipca siedzę w Alpach... :D Nie wiem też czy wrócę, bo na nowym aucie nakleiłem po niemiecku "Biedni Polacy dziękują sąsiadom za przystępne samochody" :D :D :D

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A może w najbliższą niedzielę na Muchowcu?

Będą zawody, ja się wybieram :roll:

Back to the roots...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...