Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szkoda że się nie spotykacie akurat jak jestem na Ślynsku

Arturku, powiedz tylko sołowo a będzie spocik na Śląsku, spacjalnie dla Ciebie :D :wink:

:D :D :cool2: no własnie i jescze Krk wpadnie :P

Mario a jak tylne zawiecho ?????

• Odpowiedzi 855
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Szkoda że się nie spotykacie akurat jak jestem na Ślynsku

Arturku, powiedz tylko sołowo a będzie spocik na Śląsku, spacjalnie dla Ciebie :D :wink:

:D :D :cool2: no własnie i jescze Krk wpadnie :P

Mario a jak tylne zawiecho ?????

Marek jest ciężko ale dam radę i jako pierwszy w Polsce będę miał przód i tył Mperformance w E91 :D :wink:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
No mam nadzieję i trzymam kciuki , jak co to pisz i wpadam Ci pomóc :wink:

Jak tam sciągacz się przydał :?:

Marek, ściągacza nie użyłem bo bałem się znieszczenia łożysk, wpadnij jak możesz z tym przyrządem do walcowania nadkoli, bo by mi się lekko przydało zwalcowanie :) :wink:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Na Krakowski zlot z Arkiem widzę się o 16:20 na pierwszym Orlenie za bramkami na A4 w kierunku Krakowa jakby ktoś chciał się podpiąć.
Opublikowano

proponuje nowy spot po świętach tj 10 lub jedenasty kwiecień

może być ikea

Co o tym myślicie oczywiście termin i miejsce to tylko propozycja

Jestem za terminem 10.04 :)

g8T5Cbj.jpg
Opublikowano
Ja 10 i 11 mam szkolenie w Krakowie, wracam przez Katowice kolejno o 17 i o 16 - także tak by mi pasowało ;)
Opublikowano

ja Panowie jestem z północnej wlkp ale zdecydowaną większość czasu przebywam na śląsku więc mam nadzieje ze uda mi się podpasować pod termin 10go...

Ps. w razie "w" podajcie konkretny adres tej ikei bo tak jak pisałem nie jestem "tutejszy" :)

Opublikowano
Może trzeba zareklamować panom z Krakowa, żeby wpadli ? :D