Skocz do zawartości

Automatyczna skrzynia i jej kontrolka 320i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od paru dni borykam sie z problemem elektryki w mojej e46 a mianowicie pojawila mi sie kontrolka (wykrzyknik w zebatce) o ile wiem oznacza ona awaryjny tryb skrzyni biegow, ale ze skrzynia jest wszystko ok nawet olej uszczelki i filtry byly wymienione 3msc temu. Oprocz tej kontrolki po ktorej pojawieniu sie przestalo mi sie wlaczac radio , kiedy sie jeszcze wlaczalo mialem taki problem ze jak sie odsunelo (to pod dachem przeciwsloneczne) klapke i mialo sie wlaczyc swiatelko podswietlajace lusterko to gaslo radio. Bardzo prosze o pomoc .

pozdrawiam!

Opublikowano
moj brat miał to samo w e39 okazało sie ze miał przerwe w dostwie prądu wiec koles zamiast rozbierac pół auta zrobił mu obejscie i dał plus u mnie tez wariowały kontrolki dsc abs i czasem nie odpalał kontrolka trybu awaryjnego skrzyni gasł itp okazało sie ze za wszystko odpowiedzialna była kostka stacyjni czyli znowu prąd