Skocz do zawartości

E46 zestaw audio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Niedawno zakupiłem E46 i mam taki mały problem z systemem audio. Wczesniej miałem passata i zestaw audio ze wzmacniaczem i subwooferem radio było do tego pioneer mp3 z USB, więc nie byłem ograniczony do ilości muzyki. Teraz juz mam E46 i próbuje włożyć radio w miejsce oryginalnego wszystko wygląda tragicznie. Chyba nie ma innego auta gdzie nieoryginalne radio zgrywa się z deską tak fatalnie. Oryginalne radio mam z NAVI monochromatyczną i kasetą, a w bagażniku czytnik GPS i zmieniarka CD. Myślałem żeby wymienić to radio kasetowe na oryginalne BMW z CD, tylko czy do takiego radia można podłączyć wzmacniacz ?

czy każde radio BMW z CD odtwarza mp3?

widziałem na allegro że jest kilka modeli i które z nich jest najlepsze?

-BUISINESS

-Professional

-siemens

-Alpine

czym one się różnią?

Opublikowano
Dla mnie najlepsze bussines.Do każdego jednego podepniesz wzmacniacz stosując konwerter sygnału lub wyprowadzając wyjście rca u elektronika.Tutaj w ostatnim poście masz obrazek jak podłączyć. viewtopic.php?f=92&t=205214

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558