Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatniego czasu w e60 zapaliła się kontrola od poduchy i pasów. Podłączyłem pod kompa korzystając z programu INPA skasowałem błąd bo mysłałem ze coś nie łączyło po przestawieniu fotela, ale po kilku dniach błąd wyświetlił się ponownie Pod siedzeniem pasażera znajdują się 2 emulatory (EMULATOR PASSENGER) a przewód od napinacza pasów od strony pasażera jest odłączony, poniżej zdjęcia błędu proszę o pomoc jaka może być przyczyna.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/af999186f7ea7a53.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/603dd3eb6e29d021.html

Opublikowano

Mam podobny błąd tyle ze 9aff i circuit2,walcze juz jakiś czas,przeszlem kilka opcji i bez owocnych rezultatow. Na początku też myślalem że po przesunieciu

siedzenia go wywala ale nie jestem juz pewien. Czasem go umiem skasować a czasem nie,pewnie gdzieś coś nie łączy tylko pytanie gdzie?

Opublikowano
Mialem taki problem w swojej po skasowaniu bledu powracal co jakis czas znowu nie zaleznie czy ktos siedzi na miejscu pasazera czy nie .Wina okazal sie modul w slupku od strony kierowcy
Opublikowano
Błąd zapala sie bez znaczenia czy ktoś siedzi czy nie i pojawiał się po kilku dniach użytkownia auta, a teraz zaczął pojawiać się odrazu czyli po pierwszym przekrecniu stacyjki.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie blad wyskakuje niezaleznie od tego czy ktos siedzi obok czy nie,mam zalozony emulator na siedzeniu pasazera,czsem po kilku probach kasacji z inpa blad uda sie wykasowac ale wraca po 2 dniach i niewiem od czego to zalezy. Ostatnia opcja ktora mi zostala to klema plusowa ale narazie niemam zamiaru kupowac nowej

bo jak sie okaze ze to tez nie to to sie pochlastam! szukam po zagranicznych forach

opis bledu 9aff ale moj angielski jest troche kiepski wiec troche to potrwa. Taki problem napewno juz ktos mial na forum wiec licze ze ktos wrescie pomoze

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
cześć . Mam problem z matą siedzenia . Wywal mi błąd tylko gdy siedzi ktoś na siedzeniu pasażera, swieci się kontrolka od niezapiętych pasów i poduszki airbag. Dodam, że mam zamontowany emulator. Miał ktoś podobny problem lub wie jak go rozwiązać?