Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Niedawno nabyłem interfejs do mojej buni, przeskanowałem ją od razu CS 6.1.4. Wyskoczyło sporo różnych błędów - wszystko pokasowałem i pojeździłem jeden dzień. Po ponownym przeskanowaniu "wróciło" tylko kilka. I tutaj mam prośbę o pomoc w ustaleniu co mojemu autku dolega:

1) Moduł ABS/ASC, błąd: 67 CAN ERROR

2) Moduł ZKE/ZVM (centralny zamek), błędy: F75, F149, F148, 1 General Module Faulty (werify also fuses)

3) Moduł AIRCO, błąd: 1 Temperature Control Wheel, right

4) Moduł LCM/CCM, błąd: 40 Thermical Oil Level Sensor

Dodatkowo jak pamiętam z poprzedniej diagnozy powtórzył się błąd: 202 Lambda regulation limit exceeded : Oxygen sensor 2. Bank 2, cylinder 4-6, after catalytic converter. Ale po skasowaniu i jednym dniu jazdy nie wyskoczył ponownie. Mam auto na LPG więc tak mi przyszło do głowy, że ten błąd to może być od tego.

Dodam, że z autem nic się nie dzieje. Chodzi równo, elegancko się wkręca na obroty itd.

Nie działa mi tylko trym AUTO klimy przy chłodzeniu, przy ogrzewaniu działa normalnie.

Proszę naprowadźcie mnie co jej dolega i gdzie twgo szukać, lubię jak wszystko działa jak należy :)