Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od kilku dni w mojej e60 podczas odpalenia auta iskręceniu kierownica coś rzęźi dosyc głośno i słychac to w srodku auta głos wydobywa się z komory silnika po czym wywala mi błąd kierownicy z wykrzyknikiem i od czasu do czau po tym kierownica mi sie krzywi czyli jak jade prosto kierownica jest przestawiona wtedy musze sie zatrzymac i na maksa w lewo potem w prawo i znowu mam prosta kierownice.Dodam ze mam aktywny układ kierowniczy servotronic.Niepokojące sa te dzwięki podczas skrecania ale to one tez raz na kiedys sie pojawiaja.Co to moze byc prosze o pomoc i porady
Opublikowano
Widze nikt nie mial takiego problemu. Zauwazyłem ze zgrzyta mi cos jak skręce w prwaą strone w miejscu ale po chwili juz nic nie słychac no i przy tym kierownica znowu przestawiona tak samo jak jest przestawiona jak ktos ma zbieznosc zrypaną.