Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Spalił mi się moduł świateł LCM II, kupiłem drugi LCM III , zapaliła mi się kropka przy przebiegu, nie mogę włączyć tylnich świateł przeciw mgłowych i pali mi sie na desce rozdzielczej ze mam spalone żarówki z tyłu, czasem oby dwie, czasem jedna, jak hamuje to jedna prawa gaśnie xD

Czytałem wiele tematów na ten temat, muszę zmienić vin..., przebieg tez jest w tym module, żeby zgasły te lampki też trzeba to zmieniać.

Posiadam impe, czytałem te tematy i nie wiele rozumiem

Potrzebuje porządnej instrukcje jak to wszytko zrobić, jak gdzie jest to wyniesionej prosił bym o link, jeśli nie ma tego to proszę napiszcie bo nie tylko mi sie to przyda.

Dodam że posiadam bmw e39 tds 1997r

Jak bym zmienił znowu na lcm II to informacja o spalonych żarówkach znikła?

Z góry dzięki

Opublikowano
Nie wiem jak w takiej starej e39, ale wydaje mi się, jak przekodujesz moduł LCM to będzie dobrze. Ale niech wypowie się ktoś kto robił to w e39.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Tutaj rzadko otrzymuje się pomoc ;). Raczej preferuje korzystanie z for zachodnich.

Słuchaj jak masz NCS Exper i kabelek do Auta to można sprobować przekodować LCM.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką