Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znajda sie jacyś chętni zeby sie spotkać poznać i pogadać ?

Witam,ja mieszkam w Walii ,w sumie to nie tak daleko wiec mozna by bylo zorganizowac jakis zlot.

Proponowalem wielbicielom Bmw ze Szkocji spotkanie na torze wyscigowym Silverstone,beda tam 14/04/13 fajne wyscigi serii Le Mans,ale chlopaki maja troche za daleko.

Nie moge znalezc na zadym z forum Bmw fanow marki z tej czesci UK.

m3GreenHell
Opublikowano

hej,

co prawda roboty teraz mam od groma i czasu jak kot naplakal ale

informujcie ,moze uda sie cos zorganizowac .pozdro

Opublikowano
Jak narazie jest nas trzech :P moze wiecej Bimerow z UK odwiedzi te forum :?: Bylo by fajnie organizowac co jakis czas regularne zloty/spoty w tym rejonie,chlopaki ze Szkocji organizuja fajne spoty co 4-8 tyg na ktorych jest ok 12-16 Bemek a co kilka miesiecy duzy zlot 20-30 Bemek :cool2:
m3GreenHell
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Panowie z UK co myslicie o spotkaniu/zlocie na toze Silverstone ,data jak w temacie sa tam wyscigi samochodowe Formula Renault 3,5 i szescio godzinny wyscig serii Le Mans.
Opublikowano

Witam panowie,niestety na Silverstone juz po wszystkim ,wyscigi byly w maju ,bodajze za tydzien albo dwa jest formula 1 ale ceny biletow to nie £15-30 tak jak ostatnio tylko £300 wzwyz.

Ogarne temat jakichs wyscigow I dam znac,fajnie by bylo polaczyc te dwie sprawy ZLOT+WYSCIGI :cool2:

m3GreenHell
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

No wlasnie, chetnie wybralbym sie na zlot i poznal polakow, fanow BMW, bo nie znam tu nikogo i nie ma z kim tu zagadac nawet cos w temacie Naszych ulubiencow.

Pozdrawiam

Gdyby człowiek nie korzystał z doświadczeń innych, to każde kolejne pokolenie, zapewne do chwili obecnej, uczyłoby się łupać kamień...

BMW 330Ci Sport - Moje BMW E46 330Ci Sport<---

BMW 320Ci - -->Moje BMW E46 320Ci<--

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam!

Miesiące mijają i widzę, że póki co do spotkania nie doszło. Ostatnio dostałem cynk, że jest organizowany mały spot w okolicach Worksop. 28 lipca godz 11. Jednak nie znam żadnych sczegółów. Tak czy inaczej wybieram się i zobaczymy co z tego wyjdzie.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,cos nie mozemy sie zorganizowac na jakiegos spota,musimy wziac przyklad z BMW Klub Szkocja oni co chwile sie spotykaja na grilu poogladac swoje furki,pogadac o nich itp.

Niech ktos zapoda jakies fajne miejsce I zobaczymy.

m3GreenHell
Opublikowano

prosze bardzo - ladne miejsce, spory parking, niedrogie jedzenie itd - Milton Keynes - Caldecotte Lake

http://www.theparkstrust.com/parks/caldecotte-lake

...

Gdyby człowiek nie korzystał z doświadczeń innych, to każde kolejne pokolenie, zapewne do chwili obecnej, uczyłoby się łupać kamień...

Opublikowano
Kurcze :mad2: nie wierze ze tak malo fanow Bmw jest w tych okolicach,Panowie zorganizujmy sie :!: :!: bo narazie cos ciezko idzie :mad2: :mad2:
m3GreenHell
Opublikowano
no wlasnie, ja tez nie wierze, albo malo kto ma bmw, moze z uwagi na koszty utrzymania :) z tego co zaobserwowalem u mnie w okolicy to 99% polakow ma audi lub vauxchala :) i tylko jeden moj znajomy ma bmw