Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;-)

Jestem już umówiony na kupno X3 ale zanim do tego dojdzie chciałbym zapytać czy ktoś mógłby mi pomóc wyjaśnić co praktycznie oznacza poniższe wyposażenie, co to wogóle jest :-) ?

S1CAA - Selekcja COP Ważnych Pojazdów;

S877A - Brak Obsługi Krzyżowej;

S8SPA - Sterowanie COP;

S936A- BMW Handy B. Ausliefer. Anfordern.

Pozdro.

Opublikowano
Trzy pierwsze to nie jest kod wyposażenia tylko takie oznaczenia wewnętrzne dealera ( nie będę się rozpisywał co kazde oznacza :wink: :wink: ) a to czwarte to np. ze klient zażądał dołożenia płyty dvd :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem skąd informacje o płycie DVD, ale to czwarte oznacza, że pierwszy właściciel miał podczas odbierania auta z salonu dostać razem z innymi przedmiotami (np. kluczyki, instrukcje, płyta do navi) także telefon komórkowy, który sobie zamówił jako opcję.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dziwne, bo ta opcja jest jasna. Chodzi o telefon, a nie żadne płyty, czy inne przykłady. Przecież na opcję klimatyzacji też nie napiszesz, że to skórzana tapicerka, tak jako przykład.

Odniosłem wrażenie, że autor pyta poważnie. O te duperelki właśnie.

Opublikowano
Oczywiscie ,ze autor pyta powaznie i tak jest traktowany ale wybacz....to nie jest typowe wyposażenie auta ( dodatkowy telefon ) i porównywanie tego do klimatyzacji nie jest odpowiednie :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Róźnica jednak jest i to duża.

Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Moduł do własnej konfiguracji świateł E39 sprzedam!

icon3.png BMW E36 316i M43

icon1.pngBMW E61 530D M57N

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
porównywanie tego do klimatyzacji nie jest odpowiednie

Jest właśnie bardzo odpowiednie.

Kolega zapytał o opcję telefonu, a ty mu, że to płyta DVD. Z pewnością jest wdzięczny za rzetelną informację.

Pozdrawiam wszystkich i niech TELEFON dobrze służy.