Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dzisaj o godzinie 8 rano na puławskiej przy rzymowskiego 23 letni kierowca swoją brawurową jazdą zakończył życie. Prowadził 150km/h najprawdopodobniej BMW e36 coupe w kolorze żółtym. Najprowdopodbniej bo z tego co zostało bardzo ciężko mi było określić czy to na pewno e36 i czy na pewno coupe. Relacja na TV WOT.

Koledzy opanujmy się za kierownicą!!!

Opublikowano

Witam, chwila refleksji.

Bardzo przykra sprawa kiedy za kierownicą ginie tak młoda osoba :cry: , można tylko apelować o rozwage do osób mających małe doświadczenie w prowadzeniu pojazdów mechanicznych (i to bez względu na wiek oczywiście), a zarazem o używanie wyobraźni i nie uleganiu pokusom na drodze, a w szczególności starać się przestrzegać przepisy ruchu drogowego, bo tylko w taki sposób będziemy kierowcami zdyscyplinowanymi i szanującymi innych na drodze.

Pozdrawiam
Opublikowano
Wydaję mi sie że na tamtym skrzyzowaniu nawierzchnia jest fatalna, bo droga jest w przebudowie.... Na dodatek malo kto opanuje samochód 150km/h jak zacznie sie dziać coś poważnego typu poślizg.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dziś w nocy widziałem na Jerozolimskich jak e36 cabrio wpakowało się w tył przegubowego Ikarusa. Nikt raczej nie ucierpiał, ale niesmak pozostał :duh:

pozdrawiam

Paweł