Skocz do zawartości

prosze o pomoc .............mam problem z kufrem DZIEKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak moge otworzyc klape bagaznika w e 34 525i?Nie moge tego zrobic kluczykiem ani centralnie .wkladka jest w pozycji poziomej,a po wlozeniu kluczyka nie moge jej przekrecic .Czy to mozliwe ze padl zamek?moze ktos mial juz taki problem?a mam to autko od nie dawna choc jest super to go tak dobrze jeszcze nie znam i nie

mam pojecia jak sie dostac do kufra a szkoda by mi bylo rozwalac zamek.Moze da rade odkrecic zamek od srodka ,cz tojest mozliwe?

Edytowane przez miodzio130
Opublikowano

witam

Jeśli wkładka jest w pozycji poziomej to zgodnie z instrukcją bagażnik został zamknięty z zabezpieczeniem przed włamaniem.

Centralny tego nie otwiera - jedeny sposób to kluczykiem (kluczyk podstawowy A). Po włożeniu kluczyka przekręcić do pionu (to wtedy centralny powinien otwierać) lub jeszcze dalej o 45 stopni i wtedy powinien się bagażnik otworzyć (oraz wszystkie drzwi - centralny).

Przypominam że z takiego położenia otworzy jedynie kluczyk podstawowy.

Chyba że padł zamek - ale mam nadzieję że nie :D

pozdro

Jeśli się mylę ... sorki

BMW ... zbliża