Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Oj z tą opcją "bezwypadkowy" to też trzeba uważać. Można sobie zaznaczyć bo większość osób nawet szukając 20latki wybiera tę opcję :cool2: a na inne nie patrzy :wink: :roll: Ja już nie bardzo zwracam na nią uwagę, bo cała masa hmmm ewidentnie powypadkowych aut ma zaznaczoną opcję "bezwypadkowy", a niektórzy chcą być uczciwi i jej nie zaznaczają nawet jak auto miało np malowany zderzak. Raczej sugerowałbym poinformować o tym co sami wiemy już w rozmowie telefonicznej niż ukrywać te informacje. Trafi się ktoś nadpobudliwy i można stracić zęby :wink: albo zostać namaszczonym jako "oszust" na forach internetowych razem z nr vin i już sprzedać będzie znacznie trudniej :nienie:

Oczywiście zgadzam się z tym aby autko dokładnie wymyć i wyczyścić do zdjęć jak i do oględzin :cool2:

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

się rozwinęliście ze Szrot-Skodą.

miałem to gówno pół roku.

to ta sama bardacha co wieśwagen.

tyle że nowe to fakt.

ale do jazdy to już taczka niemożliwa.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

potwierdzam! u nas w firmie są służbowe skody, wszystkie rczoniki 2007 wzwyż i w porównaniu z moim leciwym już e46 to porażka....

jedzie się jak czołgiem, żeby zmienić biegi to trzeba się nieźle napocić...

a co do sprzedaży aut to każdy teraz chce bezwypadkowy i rynek się do tego dostosuwuje, ja sprzedając ostatnie zadbane auto byłem szczery i odstraszyłem kilku kupców a były to tylko drobne rzeczy typu wyświetlacz do naprawy (100zl) czy fakt że zrobiłem zaprawki na tylnych nadkolach bo była rdza jak w każdej maździe... ale niektórzy wolą się oszukiwać że kupią perełkę...powodzenia!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
każdy teraz chce bezwypadkowy i rynek się do tego dostosuwuje

Według mnie rynek cały czas jest taki sam, tyle że rośnie "pseudoświadomość" kupujących. Ludzie naczytają się w internecie, czy w prasie wszelakich poradników i wydaje im się że 10-15 letnie auta są idealne. Wystarczy poczytać nasze forum aby dowiedzieć się jakie problemy ludzie mają np z nowymi 5er, a od używanych oczekuje się że będą jak nowe :roll: . Nawet w krajach zachodnich trudno znaleść tak stary egzemplarz w stanie nie budzącym podejrzeń - oczywiście w cenie nie do akceptacji w PL (a do tego przecież dochodzą opłaty). W rezultacie mamy całą rzeszę poszukujących idealne perełki mających w kieszeni 10% wartości nowego auta :roll: :cool2: Podróżują po kraju szukając swojej okazji, wylewają żale w internecie jak to wszyscy chcą ich oszukać i jaka ta Polska zła

Opublikowano

masz 100% racji, ludzie już trochę na głowę upadli, bo chcą kupić idealne auto 15-sto letnie, z małym przebiegiem, nie malowane... podobno cuda się zdarzają :)

sam kupiłem moje auto w niemczech sporo powyżej średniej ceny na alledrogo i nie był to najdroższy egzemplarz jakie miałem do wyboru w niemczech - poprostu tam dobre auto musi kosztować a nie strucel cofany z 500k przebiegu... ale u nas mało kto to wie, większość sugeruje się cenami i oszukanymi przebiegami a potem jest lament...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szanowni koledzy najlepiej żeby nówka z salonu,najlepiej z dopłatą,sam produkuje paliwo i sam sie ubezpiecza i serwisuje. :mad2:

zastaw sie a postaw sie,najmniejszy silnik ale mam nowa bryke :mad2:

przepraszam postoje.

pozdro dla stałych bywalców forum :cool2: