Skocz do zawartości

Końcówka klucza do kół

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem , otóż mam założone śruby na kołach zabezpieczające i nie mam końcówki na nie.Czy jest możliwość dokupienia takiego czegoś i czy to jest oryginał bmw czy inny jakiś wynalazek.

http://s14.postimage.org/xym07hpg1/DSCF0508.jpg

Opublikowano

W BMW 35-40zl.

Ten temat był maks tydzień temu.

Opublikowano
  • Autor
Tak , tylko mi chodzi o to czy to jest część oryginalna czy nie,jako że mieszkam w DE nie mam możliwości sobie zamówić na alledrogo.Czy w serwisie w razie czego mają coś takiego do demontażu.Mam aktualnie zimowe bez ROF więc jak się trafi flak to dno i wodorosty.
Opublikowano
Wątpię ze ktoś Ci pomoże czy akurat ta końcówka jest oryginalna. Jak ja byłem w ASO zeby dobrać to gościu miał teczkę z 50-60 różnymi i sam mówił ze to tylko do serii 3.
Opublikowano
Według mnie jest nieoryginalna. Popatrz sobie na Allegro, można kupić komplety za 79 zł z łudząco podobnym wzorem jak Twój. Raczej szansa na dobranie jest mała, poproś o zdjęcie tych śrub w serwisie i kup nowy ori komplet BMW.
Opublikowano
Tak jak koledzy piszą, trudno stwierdzić czy ori, czy nie. Najlepiej podjedź do ASO, albo spytaj poprzedniego właściciela, chyba, że to handlarz był...
Opublikowano
  • Autor
Takie kupiłem w salonie BMW
Opublikowano
koncowa na 99 orginal.podjedz do bmw to ci odkreca za grosze.a zalozysz co chcesz
Opublikowano
  • Autor
Dzięki za porady.