Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem nowy.mam problem ze swoim bmw,podczas jazdy jak mam około 2000obr/m to tak jak by na 1 sekunde tracił moc po prostu odcioł mu zapłon po czy samochód zaczyna po tej sekundzie jechac dalej.pomuzcie bo nie wiem co robic.A jak podjechałem na stacje benzynowa i zostawiłem go zapalonego to po prostu zgasł. po czym odpalił bez zadnego problemu pomocy
Opublikowano
rozmawiałem z gosciem który naprawia pompy,i moduł wykluczył powiedział za jak pada moduł to raz a konkretnie.
Opublikowano
Tak tylko chodzi o to ze kontrolki wszystko swieci ,podczs jazdy nic sie nie zapala tylko obrotomierz spada z 2000 na 1000 tak jak by zapłon odcieło i nic po zatym
Opublikowano
Jutro bede jechał do pracy wiec jak wróce,jesli wróce to opisze usterke dokładniej.przyglądne sie temu dokładniej.no ale nic wiecej sie nie dzieje
Opublikowano
Witam dzis jechałem do pracy samochod zgasł podczas jazdy,po czym odpalił.Jak tylko noge z gazu sciagne to samochód gasnie.dojechałem do firmy i zgasł .po chwili zapaliłem go i pochodził dosłownie 30 sekund i zgasł Pomocy