Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich,pisze do was gdyz nie moge sobie poradzic z awaria jaka mnie napotkala,mianowicie kupilem bmw e36 coupe 1.6 na łancuszku z gazem,niestety mialem kolizje tego samego dnia co kupilem i delikatnie wgielem maske,zbilem lampe,grill i zderzak,wszystko wymienilem nastepnego dnia,samochod jezdzil normalnie,podjechalem do kolegi i zgasilem silnik i juz tu zaczyna sie problem,nie kreci wgl,wlaczam zaplon i uruchamiam lampy to migaja,najprawdopodobniej zwarcie ale nie wiem gdzie a mam full opcje a u mnie w warsztacie zazyczyli sobie 450zl za samo sprawdzenie,nie chce nawet odpalic z pychu,odlaczylem akumulator na wlaczonym i zgasl a wczesniej nie gasl,raz dziala raz nie,nie wiem co mam myslec,wspomne takze ze kleme masy mam podlaczona pod kielich a nadkole lekko sie wgniotlo i jest gola blacha.licze na wasze wsparcie
Opublikowano

Jak krecisz rozrusznikiem kontrolki przygasaja? czy wgl zero reakcji?

Sprawdz bezpiecznik od EWS nr 31 prawdopodobnie.. mialem podobnie jak grzebalem w elektryce i nie odlaczylem aku.

E38 728i 1999r
Opublikowano
jednak alternator,poszly jakies szczotki ale i tak jak jade do sa momenty ze zegary sie wylaczaja na pare minut i wlaczaja sie