Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
posiadam E46 coupe i zamontowałem lampy led z tyłu firmy depo. Udało mi się powyłączać sprawdzanie w module świateł sprawdzanie żarówek "na ciepło" i na "zimno". Jedyny problem jaki mam to że na odpalonym silniku jak się dobrze przypatrzeć to ledy lekko pulsują, na zgaszonym nie. Miał ktoś ten problem przy depo w E46, nie jest to jakieś super mega pulsowanie - miganie tylko lekkie przy odpalonym aucie (ładowaniu) przy zgaszonym światło jest stabilne.
Opublikowano

być może regulator napięcia zakłócenia sieje

nic innego mi nie przychodzi do głowy - ledy mają to do siebie że bardzo mało prądu pobierają ale też są niesamowicie wrażliwe na skoki napięcia np pulsowanie jest tego dowodem

gg5553463
Opublikowano
Napięcie na aku podczas ładowania mierzyłem i jest książkowe 14,5 V ale przy samych lampach nie mierzyłem. Muszę to sprawdzić.
Opublikowano
Napięcie na aku podczas ładowania mierzyłem i jest książkowe 14,5 V ale przy samych lampach nie mierzyłem. Muszę to sprawdzić.

nie chodzi o samo napięcie tylko "sinusoide" tego napięcia

miernikiem ciężko będzie to zweryfikować

gg5553463