Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam osoby na Śląsku a konkretnie w Gliwicach lub okolicach która skasuje mi błąd poduszek, który się pojawił po wymianie foteli.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam,

Szukam osoby na Śląsku a konkretnie w Gliwicach lub okolicach która skasuje mi błąd poduszek, który się pojawił po wymianie foteli.

Pozdrawiam

W Skrzyszowie koło Jastrzębia, Wodzisławia jest kozak od elektroniki BMW ale do skasowania poduszek chyba nie potrzeba jakiegoś wielkiego doświadczenia...nie wiem ;)

Opublikowano

No nie ma z tym zadnej filozofii, juz jestem wstepnie umowiony z jedna osoba. Do Jastrzebia troszke za daleko :P Ale namiary mogą się przydać się na przyszłość ;)

Pozdrawiam

Opublikowano
No nie ma z tym zadnej filozofii, juz jestem wstepnie umowiony z jedna osoba. Do Jastrzebia troszke za daleko :P Ale namiary mogą się przydać się na przyszłość ;)

Pozdrawiam

Namiary wrzuciłem do działu "Polecane warsztaty" (śląskie) str.31 ;)

Opublikowano
Witam,

Pozdrawiam

Jesli potrzebujesz pomocy w skasowaniu błędu poduchy to do mnie masz niedaleko, wskakujesz na A1 i po 20 kilometrach jesteś u mnie jak chcesz to daj znać. Pozdro Mario.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Dzięki, za info !

Jak dzisiaj nie uda, to będę sie konatktować. Pozdrawiam.

Opublikowano
Witam,

Pozdrawiam

Jesli potrzebujesz pomocy w skasowaniu błędu poduchy to do mnie masz niedaleko, wskakujesz na A1 i po 20 kilometrach jesteś u mnie jak chcesz to daj znać. Pozdro Mario.

No to pięknie teraz ja mam problem po wyjęciu poduszki, oczywiście nie chciało mi sie odłączyć aku :duh:, wyjmowałem bo podłączałem łopatki w samochodzie i niestety myslałem ze podłącze INPĘ to bez problemu wykasuję błedy i tu zonk, jak kasuje błędy nie daja się skasować i teraz nie wiem co z tym zrobić :(

Czy Dis da rade skasować błędy poduszek czy trzeba zawitac do ASO? Może ktos z forumowiczów zna sposób na skasowanie tego błędu. Bardzo prosze o pomoc, bo szlag mnie trafia jak widze te czerwoną ikone na liczniku.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Dasz rade DIS-em z reguły :cool2:

To myślę kolego dziqusek że ogarniesz mi to na spotkaniu w Katowicach, byłbym bardzo wdzieczny, bo jakoś nie moge tego Disa zainstalowac i byłoby super gdybys mi to również jeśli mozesz zainstalował.

Pozdrawiam Mario.

Opublikowano

Przed chwilą doszedłem do tego dlaczego miałem ten błąd poduszek, po prostu nie dało mi to spac od wczoraj i po zdemontowaniu poduszki, z tyłu poduszki są podłączone dwie wtyczki czarna i zielona na obu zapomniałem zatrzasnać tych zabezpieczeń i dlatego cały czas nie potrafiłem skasować błędów i powracały po chwili, po zatrzaśnięciu tych zabezpieczeń i podłączeniu do Inpy bez problemu skasowałem błędy i jest Git :D :mrgreen: :cool2:

Taki szczegół a tyle zamieszania :duh: