Skocz do zawartości

na rozgrzanym ginie prąd na jednej cewce...

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To spójrz na przewody od cewki. Napięcie jest tam bardzo niskie, więc nawet małe uszkodzenie przewodu może powodować takie cyrki.
Opublikowano
są w stanie idealnym...,po prostu jak silnik dostaje czkawki zdejmuje przewody z cewek kolejno, i zawsze jest bez zmian na 4tej czyli tam coś nie domaga a może iskra jet tylko coś z wtryskiem? :cry:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To sprawdź jeszcze czujnik wału korbowego, to on chyba steruje pracą cewek, może z nim jest coś nie tak. Pozdrawiam
Opublikowano
od razu nasuwa się pytanie gdzie jest ten czujnik,ale ale nawet nie wiem jaki mam model silnika ,gdzie ma silnik oznaczenia? wcześniej jeździłem vałkami fordowskimi miałem mondeo mk2 v6 potem couguara v6 ,a bmw to czarna magia dla mnie ale to był impuls i okazja więc kupiłem. wiem że pojemność 2,5 i podwójny vanos ponoć,świeci się jeszcze check od silnika musze go pod kompa podłączyć,
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.